anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

23.9.14

Ei mikään muutu milloinkaan, ei edes herjauspuheet, Kajsasta...

Kun nainen synnyttää, sen perseaukkokin levenee jonkin verran siinä hötäkässä. Jos olen muka ollut aina niin paska, niin teidät anonyymit kommentoijat on kyllä synnytetty perseen kautta, koska en ymmärrä miten ihminen voi olla "paska"

Toki olen joskus ajatellut jotain tähän viittaavaa itsestäni nuoruuden nöyryydessä ja sen verran mitä äiti aina haukkui minua, niin olen kyllä tottunut, mutta haluaisin kyllä vain tietää kuka siellä joka päivä kommentoi minun "alemmuudestani" muihin ihmisiin verrattuna.

Osaatte kyllä haukkua, mutta ei ole mitään perusteita miksi olisin ruma, tyhmä tai muuten huono ihminen.
Mä olen kestänyt ihmisten paskaa koko elämäni ja luulisi sen jo olevan jotain. Minä olen vahva ihminen. Hajussa ne kukatkin kasvaa.

Minulle ei edes annettaisi sellaisia lääkkeitä, että pystyisin tappamaan itseni. Mitä ne haluaa, että jaksan tätä herjausta ja tolkutonta parjaamista. Jokainen sana minkä päästän, on muka jotenkin sellainen, etten ansaitse edes elää. On pakko käyttää hienoja termejä ja tehdä syytöksiä, ja väittää oireiksi minun ns. vastenmielisyyttäni.
Mikä minusta huokaa, että kaikki vihaa minua?
Olen itkenyt kerran yhdeksän tuntia putkeen, ja olin silloin vasta jotain 15v. Kuinkahan jos nyt alkaisin vollottaa, niin kuulisiko joku, välittäisivätkö he, ja mitä ylipäätään saan tehdä että saan anteeksi syntymäni.
Siksipä olenkin jo vuosia täysin ollut ajattelematta äitiäni, tai että minulla ei edes ole äitiä. Minä en ole koskaan syntynyt kenestäkään, ja olen kasvattanut itse itseni. Rakastettu minua ei ole koskaan. Siispä jos ainoa ihminen, jonka olisi mahdollista rakastaa minua, joka ikinen päivä kommentoidaan sen päivittäisiä tekemisiä, etten kelpaa, niin mitenköhän vaikea se on rakastaa itseään?
Nämä masennuslääkkeet ahdisti aivan hirveästi, kun aloitin ne... siis oikeasti ahdisti. Toivottavasti ne sulkee pois tuollaiset suomen-kielessä-ei-ole-edes-sanaa millaisia ihmishiriviöitä tätä blogia on pakko joidenkin kommentoida aina jotain pahaa.
Te ette ole inhimillisiä yhtään.
Elämäni ei ole ollut helppoa. Jos sanon ettei kukaan ymmärrä minua, niin joku heti sanoo, että eihän kukaan voi toista ihmistä ymmärtääkään. Miten se on mahdollista, että kietoudutte tuollaisiin valheisiin ja omiin aivoliemienne vangiksi, siten että tässä kärsii.
Ja jos ei ole sanottavaa, tai se on törkeää ja rumaa, niin älkää tehkö, sanoko, mitään.
Urheusmetalli sille, joka luki tämän, yritän vain jotenkin välittää miltä minusta tuntuu.
En ole koko Internetin syntipukki. Ette voi tulla läimimään ja sylkemään päin. En vaikeuta teidän olemassaoloanne tässä maailmassa millään tapaa.
Aina on se rasti tuolla kulmassa.

3 kommenttia:

  1. Sä oot hei tosi rohkee, kun jaksat pitää tätä blogia kaikesta turhasta esiteinien kommentoinnista huolimatta! Toimit mulle eräänlaisena roolimallina. Kaikkea hyvää syksyyn, jatkan innolla sun blogisi seuraamista! :)

    VastaaPoista
  2. sori jos oon joskus loukannu sua jotenki, tuli paha mieli ku luin tätä :(

    VastaaPoista
  3. Se osoittaa henkistä vahvuuttasi suuresti kun jaksat kirjoittaa blogiasi keskenkasvuisten herjauksista huolimatta :) Itse en siihen pystyisi. Muista myös se, että ne jotka jaksavat sinua haukkua ovat itse henkisellä tasolla hieman jälkeenjääneitä. Tasapainoiset ihmiset eivät todellakaan jaksa nähdä vaivaa toisten ihmisten haukkumiseen blogikommenteissa

    VastaaPoista