anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, syyskuuta 24, 2014

ajan hammasta purren

En tiedä tuleeko näistä lopulta miten pitkiä. Pitäisi mittailla mutta en jaksa. Että miten edistyn joka päivä. Ne on kuitenkin vähän leveitä... Katselen Dr. Whota ja virkkaan. Kohta olen jo 4. tuotantokaudessa.
Hohhoijaa. Pidän kyllä taukoa, mutta en sitten tiedä mitä tekisi tauolla.
Kävin tänään hakemassa ilmaisen Pirkka mutakakun kmarketista sekä saippuaa. Jogurtin taisin syödä aamulla. Jos tulee nälkä, niin syön jonkun valmiin riisi ja kastike aterian. Ei uskalla miettiä paljonko minulla on rahaa, tai paljonko menee seuraavasta eläkkeestä laskuihin.
Nuo on kuulemma pirteän värisiä... hoh. Ehkä pitäisi vain nukkua loput päivästä. Mielellään sen, haukotus, tekisi.. ei minulla nyt muuta silleen. Aikaavievät projektit on mun juttu.

Aloitin siis tosiaan viime viikon perjantaina virkkauksen ja nämä, sekä yksi 90cm pitkä lila huivi on tehtynä. En nyt tiedä onko tämä nopeampaa tai vaivattomampaa kuin kutominen.
Taidan ottaa nyt masennuslääkkeen, koska tämä väsymys voi olla siitäkin etten ole tänään ottanut?
Kohta taas syöksyn energiaa.
Hiljaista, istuvaa, ja lankoja vipattavaa koukuilla tyyppistä energiaa. No, liikaa tullut katsottua avaruusolentojuttuja. Matkustus vaatii aina energiaa jostain koska äärettömyyksiin ei voi siirtyä ilman jonkinlaista vastavoimaa jne liikuttavaa, tuota noin, voimaa?
Jos vaikka ottaisi todellakin ne päivätorkut.
mainiota lepotaukoa vain teillekin ja sillä viisiin. Joskus taas käy järkeen nämä mun jutut. Lupaan

1 kommentti:

  1. Sulla on uskomattoman tasanen kutomiskäsiala, kateeksi käy :) Olet etevä käsistäsi

    VastaaPoista