anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, elokuuta 20, 2014

...vai kuis se silleen meni

Avasin mun pankkiin säästötilin. Oujeaa. Siihen tulee sitten varmaankin seuraaviin isompiin hankintoihin rahaa, eli toisin sanoen reissuun kaverin polttareihin+häihin. Joskus ensi vuonna kaiketi olisi tämmöinen.

Voi nyt piip, kun söin taas mun sormesta palan... siinä on jokin.. syylä tai muu kasvanut entisen luomen päälle, jonka halkaisin joskus, eli kukaan ei kyllä usko, että minulla olisi sormessa luomea ollutkaan. Siihen kasvaa aina sellaisen pienen ruskean täplän ympärille suojakerros joka muistuttaa syylää?

Enihveis... mulle tullut postia kivaa noi laihdutusteet, pari kirjaa sun muuta ponnaria. En ole kutonut nyt, kun olen katsonut netflixistä naisvankilasarjaa, mutta kohta sekin on taas katsottu loppuun. Katsoin sitä mun tabletilta jopa. Mikälie halpis, en ole edes suojamuoveja ottanut irti.

Laitoin säästötilille nyt eka 30e. Että ei mitään suuria summia. Sen verran mitä olen säästänyt tai myynyt jotain kännykän tms. Voisi vähän miettiä mistä se rahaa alkaa tulla takaisinpäin, kun sitä on maailmalle heittänyt ja muiden huomaan joutunut.

Niin, imuroin ja pessyt pyykkiä ja astioita, mutta täällä on silti vähän epäsiistiä. Omenat kun heittää pöydälle pussissaan, niin seuraavan kerran siivotessa ne on siellä ihan kurpsahtaneina. Ei sillä että ruokia kohtelisin kaltoin.

Mulle tuli Costume lahjalehti, mutta en ole vilkaissutkaan sitä vielä. Miten kaikki ehtii niin monia asioita tehdä, en tiedä. Välillä pelaan fb-pelejä ja välillä kaupassa käyn ja tupakalla jne. Nukuin johonkin liian pitkään, vaikka päätä särki liiasta nukkumisesta jo... olisin voinut hakea ruoka-avustusta (tämä oli vika kerta mun "kortissa" tänään,mutta en mennyt sinne... päätänihän särki ja ulkona satoi ja nukkua teki mieleni)

Mutta EU:n ruoka-apu ja mitä muuta siellä onkaan... mulla on aika hyvin niitä varastossa vieläkin makaroonia sun muuta jauhoja ja pussi karmeaa valmispastaa. Toki olisin halunnut kananmunia ja maitojauhetta, mutta ei sitten viitsinyt/jaksanut/kehdannut niin eipä sitten! Onhan siitä apua toki ollut jnejne

En mä nyt oikein tiedä miten mä mahduttaisin hamsterinkin vielä tähän elämään. Ehkä joku voisi käydä sitä katsomassa täällä, jos mun täytyy matkustaa? Sekin vie rahaa sitten taas, ja ruoat ja purut sun muut.
Ehkä mä mietin vielä.
Vedin tuossa yhden redbullin, että jaksaisi vielä iltaan saakka.
Mitä sitä turhaan säästää pankkipossuun, kun on keksitty kaikki epossut sun muut...
no jaa. Täytyy vielä miettiä onko mulla varaa joka ostoksesta laittaa euro säästöön. Kaadan muutaman tuopin jotakin ja kappas. Säästöön ne rahat menee.

Okei, tämä on melko tylsää keskustelua, kun mulla ei ole tarvetta haukkua itseäni koko ajan. Syyttää itseäni lihavuudesta tai haukkua lehmäksi tai muuta... kuten anonyypiöt noi.
Toki mä haluan ratkaista mun ongelmia. Kirjoitus auttaa siihenkin? vilkaisin vasemmalle ja mun chia siemen pussi näyttää mulle camel toe:taan. /random
Eiköhän se kohta oisi pulkkarissa tää päivä, kun oikein jaksaa odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti