anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, elokuuta 10, 2014

Sun muut seikat

En uskalla näyttää naamaani täällä... olen paisunut ihan hirveimpiin mittoihini ikinä (silti tippuu sortsit jalasta Ô_õ)
ensi viikko on kyllä sitten jotain hemmetin vähäkalorista paskaa. Ei enää pullaa tai juustosämpylöitä eikä perunaa ja muuta... taisi tihkua rasvaa ne lihapullat sun muut.
aurinko paistaa ja vettä sataa....

katastrofi tämä painonnousu. Äkkiä olisi jotakin tehtävä. Mutta kun on nälkää ja huonoa oloa vähän ja mitä lie päänsäryn alkuja. Ruoka on lohduttava juttu ja sitten kun ruoka-ajoistakin olisi pidettävä kii.

Toivottavasti tämä olisi jotakin turvotusta. Alle 2vk lihonut vaa'an mukaan 5kg.... mutta toisaalta onhan se iltapaino. En ole voinut millään mättää kymmeniä tuhansia kaloreita joten jotakin vettä tms se on oltava
Olen kyllä juonut vähän ja kaljassa ja alkoholissa on liikaa kaloreita. Puijaa aivoja tuo sokeriton limsa, että muussa ruoassa olisi yhtä vähän kaloreita.

Hikoilen kun mietinkin jo. Mutta jos pelaisi vähän pokémon. Ja aamulla herätys ajoissa, ole taas minuutin myöhässä. Aivotkin sulaa, tässä kun on ihan vieras paikka eikä oikein tiedä mitä syö.

Tai tuolla nyt ollut miehekkellä. Näin fiksua naista saa mistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti