anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, elokuuta 09, 2014

Pakolliset mutkat suoriksi

Ei ole kyllä energiaa tehdä mitään. Mun pitäisi ehkäisypillereitä ostaa mutta sitten ei kyllä jää muuhun rahaa.
Eilen huomasin kipeän finnin reidessä ja ei huvittaisi shortseja pitää.
Mistä sitä kaivaisi puhdasta vaatetta jos ei jaksaisi pyykkejä pestä. Kai mun tarvisi mekko laittaa päälle jos se mahtuu enään kun olen lihonut 4kg. Eilen söin 3 lautasellista kesäkeittoa ja kanafileitä ranskalaisilla enkä juuri leivän lisäksi muuta paitsi loput sipsit ja alkoholia.. mutta sekin oli kai liikaa. 
Pieni päänsäryn viritys koko ajan.
Otin selvää mun sormen koosta nimettömässä mutta siihen kuulemma vaikuttaa sormuksenkin tekijät. Enkä mä vasta kun seurustele. 6 vuotta sitten ostin häämekon mutta se on jotain M kokoa tyyliin.
Vihoittelee mulle koko kroppa varmaankin.
Inhotus maximus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti