anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, elokuuta 04, 2014

muusta kotim maksuliikkestä

Tilasin uudet pankkitunnukset (sen lomakkeen niitä tunnuslukuja) 12 päivää sitten, eikä ole näkynyt. Hyvä että löysin ne, muuten olisi tullut kasapäin maksumerkintöjä. Mikä nordeaa oikein vaivaa? Mun 5e meni kuin hohtimet kaivoon. Onneksi on kuitti tallessa... Menen valittamaan (taas mä valitan jostain).

Maksoin laskuja taas :9 mitenköhän ne menee lainojen takaisinmaksut sitten sen jälkeen.
Tupakkaakin pitäisi ostaa ja se maksaa vuodessa reilusti yli 2 tonnia jos askin vedän joka päivä. Miten mulla on muka siihen varaa!?
No mutta ei nut puhuta maksuliikenteestä -.-
Pitäisi käydä postissa ja silittää ja mitä lie.

Mulla on kainaloissa tullut ruusufinniä stressistä. Sellainen purkautui yksi päivä kylppärein peileihin kun ihmettelin sitä. Suolenpätkää lensi. Ei kovin heikkohermoisille. (mitä helv--)

Päästiinpähän siitäkin liikainformaatiosta. Toisaalta facessa oli just että siemensyöksyssä oisi reilut puolitoistatuhatta gigatavua tietoa (dna tietoja?) ja että luulittehan että neljägee oisi nopea...
Haa haa. (feikkinauru?)
kylläpäs mä taas diggaan sulkeita. osasin käyttää niitä jo ala-asteen neljännellä, mutta ope luki ne silti. x-d
Mun tarinassa oli pussauskohtaus. kääk. Muistan vaan miten joku Joonas katsoi muhun päin<3
:( jos olisi nuoruuden viettänyt muualla, eikä niin paljon eri pikku paikkakunnissa, niin oisi voinut aiemmin jo suudella tai muuta.
Hyvää kannattaa säästää?

Säästämisestä ei oo nyt kyllä ollut oikein tietoa rahallisesti. Tai siis just sain asumistuen, mutta jonnekin se vain sitten jo meni... oisko reilu satku tilillä ja sitten kun tulee loput niin vuokraan lohkeaa suuri siivu.
ärrinmurrin. Pitää aina kaikki... olla markkinamiesten unelma. nih.

Pitäisi taas rekata pari tullutta postikorttia postcrossingiin. Sen voin tehdä. Sit... no en nyt tiedä onko järkevää käydä postissa, kun sekin vie rahaa kun paketteja pistää menemään. Onneksi noi on Suomeen... kirjoja kun laittoi ulkomaille, niin meni omaisuus. bookmooch kun lupauduin vaihtaa kirjoja muiden kans.

Puhuttiin tänään vähän. Miten olen aina halunnut luottaa mun omaan aivotoimintaan ja olen hoitomyönteinen nykyään jne eli kaikkea taas tuli mieleen näitä negatiivisia juttujakin siltsusti

Meikä on oikeesti ihan hesanmurteinen. Tekisi mieli vain kaikkea sanoja hellitellä.. kuten huippiksessa ne tytöt (huippumalli haussa) aina nauran ja yllätyn niille sanoille mitä ne keksii (tai käyttävät)

Ei nyt haluaisi pois tästä. Pelasin ihan huomaamatta koko aamupäivän tuolla facebook pelejä kun olin.
Pöytäkone on siitä kivempi, että resoluutiosta näkyy enemmän, mitä sitä oikein on pelannutkaan (koko näytön tilasta enemmän sitä pelialuetta). Käykö toi järkeen..?

Joo mutta jos se pakonomainen kirjoitus taas niin voisi lopetella tän pakkomielteen jne kirjainsiirtoa ylös alas x-d
Inhottava kun menin lataa androidiin facebookin niin se ilmoittaa koko ajan tekstari äänellä jostain uudesta pelikutsusta tai mistä lie. Asetukset on löydettävä, ettei se aina huutelisi mulle ;)
aijaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti