anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, elokuuta 27, 2014

mutta niin se on vähän sitten joo

Kuuntelin Infernon loppuun. Olen silittänyt melko paljon, ja raivasin mun pöydän -ja otin siitä pois repaleisen pöytäliinan.

Eli melko hyvin olen saanut jotain aikaan. Mun pitäisi käydä Matkahuollossa ennen viikonloppua hakemassa paketti.
Vittu kun tyhmä on pakko olla ja tilata jotain punanaamiosta halloween kamaa x-C
Ja sitten kirjoja on taas postissa ollut jonkin aikaa mutta ne on aikaa hakea vielä ensi viikollakin.
Aika vähän murheita sinällään mulla on. mutta matkahuollosta pitäisi varmaan tulla taksilla takaisin kotiin jos se paketti olisi iso jne

Siirtänyt kukatkin jo sisälle. hmm, en tiedä mitä mun pitäisi kirjoittaa. Ainahan se on tyhjä taulu edessä tabula rasa,mutta ehkä sittenkään ei. Joskus päivän mittaan aikoinaan ainakin suunnittelin mun tekstin valmiiksi. Enkä aina muistanut toki kaikkea kuin ehkä tiettyjä mielleyhtymiä nii kai siitä sitten tuli hajanaista emt

Onkohan mulla varaa sitten synttäreihin panostaa. Niihin on kuukausi nyt vielä. Että aikaa oisi miettiä miten saan naposteltavat ja juomat. Kehittää keitä sinne tulee ja paljon kämppään mahtuisi
Ja mistä saisin hamsterin. Ja onko sen pakko olla musta uros tjsp valkolaikkuinen leuan alta kuin edesmennyt :D eli millaisen palleron mä ottaisin

Paino oli aamulla 111,4 kiloa. Kun muutin tänne huhtikuussa 2012, niin painoin 104 kg
Toivottavasti nyt kuitenkin se risperidoni poisuisi puolen vuoden kuluessa. sormet ristiin.
Mistähän sitä taas voisi karsia. Otin tuon mun appsin pois kun siinä oli kuukausimaksu, niin ettei sitä kitujainen sovellusta varmaan piakkoin enää oo. 8 ihmistä sen ladannut oli kait.

Pikkuisen nyt vielä jos keksisi tähän jotakin venyttämällä mielikuvitusta. Trendi kuulemma lääkkeissä olisi muutes alaspäin, eli en näe miten se on mahdollista muka, jos kerran toleranssit nousee aina lääkkeitä käyttäessä ,mutta enivei
Mun endorfiinit tulee unesta, dopamiinit ja oksitosiinit seksistä ja vaikka ne ei nyt kierräkään normaalia kietoa aivoissa vaan ulostautuu jokin noista mielihyvähormoneista, niin niin... onko se nyt sitten elämänlaatuun vaikuttava seikka häh. Kun ei moni edes tajua miten elämän voi pilata ensin joko äiti tai paikkakunnalta toiselle muuttaminen ja sitten joku helvetin sairaalajakso, jossa ne väittää että koet jotain merkityselämyksiä bändin lyriikasta, vaikka koitat vain selittää miten sairaan huono se bändi on. Tai sitten tollaset haterit jotka joka päivä vihaisia kommenttia pistää tänne ihan kuin minä olisin henkilökohtaisesti pilannut, niiden, elämän?!

EI mun tarvi miettiä noita kommentteja, kun ne ei joko osaa kirjoittaa tai sitten mitä lie kaunoja niillä onkaaan mua kohtaan, niin ei pysty omalla nimellä päin kasvoja mitään laittaa.
Mä olen ainakin sanonut kaiken aina päin näköä. Ja toki mut on sitten bannattu ja muutenkin estetty ja poistettu joka puolelta, mutta miettikää vähän systematiikkaa. Kuka teki mitä ensin ja miten se jatkumo jatkuu sitten ja millä on väliä...... jos on lukenut Olemisen sietämätön keveys, niin tietää että lopulta kaikki on paskaa. En nyt muista sitä nimitystä sille. Olisiko Mean Girleissäkin mainittu. kitsch?
Anywhoo. Artistit lainaa toisilta artisteilta ja jos minä siihen jotain voin vaikuttaa, niin haistakaa paska! Esimerkkejä riittää miljoona koska mitään uutta musiikkia ei olla keksitty satoihin vuosiin. Se on oma asiansa jos ei pysty eikä osaa laulaa ja sitten on pakko jonkun radio kanavan soittaa aina sellaista paskoimmista paskointa musiikkia mitä saa mut raivon valtaan jos yksi vaan mölyää siellä mölyapinat taustalla ja se aiheuttaa painajaisia ja selkäpiitä karmivia vihan tuntemuksia niin ok.
Ne ei ansaitisi olla olemassa. Vaikka ilmaan mitään syytä väittivät aluksi että mä olen skitsofreeninen, vaikka itse ovat täysin pipipäitä väittäessään minua sellaiseksi, jonka mukana tulee, niin paljon muutakin!!!

yök. En halua taas aloittaa tätä bändiasiaa, mutta lääkäri otti sen puheeksi. En mä muista että mä olisin lyriikoista mitään kokenut vaan ylipäätään se kokemus niiden musiikista oli niin kauhea, etten pystynyt kuuntelemaan radio novaa jne kun olin käsityökeskuksella "töissä" (hss. hsss...)
Niin en tosiaan muka ollut töissä! Ei ollut totta edes, että uin, kävin salilla ja kävelin ylöjärvi-tampere (puolimaratoneja, 100 radallista viikossa, aamuyöstä heti salille...)
niin, että kaiken järjen mukaan olin vain ollut huoneessani ja netissä kerryttämässä psykoaktiivista aktivismiani sitä bändiä vastaan...
pelasin kyllä läpeensä pet societyä ("mitä järkeä näissä on", sanoi tiia öhman blogissaan) ja katsoin läpi yöt Huippumalli  haussa, kun sitä youtubeen ladattiin... nykyään ne vasta Suomen telkkarissa on.

Niin, ensimmäisenä minua haukkui hulluksi joko vaarini, tai mummuni että kuulen ääniä, tai sitten tiia öhman (?) jonka olen blokannut, kuka ties laittaa inhottavia viestejä tänne, en tiedä... ainakin muistan että hän suositteli perseensä myymistä joskus, ja että jalat vispasi pöydän alla, ja sen enempää sen blogia en ole lukenut. unikissa. onneksi toisaalta hankkivat minulle elinikäisen kiellon irc-galleriaan. sielläkin oli pelkkää kiusaamista.
irc-kanavalla silloin ircissä oli hirveä kiusaaminen mua kohtaan samoin kuin tuolla galtsussa. vanha virsi, että tapa ittesi, ootko vammainen ,jne. Psykologikin väitti että kuvani oli "synkkiä"
olisiko johtunut suomen säästä tai kamerasta. vitut mistään suomesta. haluan pois täältä.

Mutta en voi päästä kuin max. pariksi viikoksi pois, koska injektio se vain rullaa päivämäärä ja sitten minun on oltava pistettävänä.
Tuli mieleen kun joskus on ampiaiset pistänyt mutta en nyt osaa verrata kipua noista kahden väliltä.
Verisempää on kuitenkin ja ihmisen teettämää noi piikit. depotsuspensio.
yhh.
kovaa kamaa.. Niin etten vain ajattelisi että mitään bändiä olisi olemassakaan, mihin olen aina pyrkinyt lopulta. Kumma juttu kun miettii kun näin ekan kerran Summerissa sen laulajan ja vihasin sitä heti ja koitin tappaa itseni korjauslakalla x-D
Mutta ois siihen voinut vaikuttaa tämä paikkakunnalta toiselle muuttaminenkin. että miks varte. Justhan mulla oli Turussa luokkakokous vuosia sitten jo.
Ja vieläkin näen unissa Rikuja ja Joonaksia sun muita 4lt luokalta. Teemuja ja hmm... no, eka ihastus oli ehkä joku Matti tai Juha mutta mitä sen on väliä x----D

En kuitenkaan kenellekään lämmennyt 21 vuoteen ennen kuin randomeille tyypeille. Sainhan sitä rakkauskirjettä ja viheltelyä perään sun muuta, mutta mulla ei oikein toi pariutumisvietti ole ollut voimissaan.
njo-oh. Tuntuu siltä, että kirjoitin itseni jo sokeaksi ja pään tyhjäksi.
Annoin kirjainten viedä... kuollut kala menee virran mukana ja sitä rataa.
En mä kirjoita tätä suosituille tyypeille. On mullakin ollut 300mk kengät ja joku merkkireppu tai muuta... mutta ei musta tunnu, että jossain perähikiässä on  sun vaatteilla väliä jos aiot olla suosittu o_O
nimim kolitsihousu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti