anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, elokuuta 27, 2014

Mun tyyli alkoi vauvasta jo, eli nyt äkkiä kutomaan jotakin pinkkiä kokoasua

Hyvin pukeutuvat on kuulema kiintoisampia. Mikä edes on hyvin, siis samalla lailla kuten kaikki muutkin omassa ns. kaveripiirissä, jossa kaikki kopioi jos joku löytää jonkun mielestään muodikkaan jutun? Pateettista.

Mulla on nykyään kolmet housut: 1)mustat samettihousut 2) toodella löysät tippuvat reikäiset farkut jos ei olisi vyötä 3) verkkarit.

Kesällä mulla oli vähintään viidet eri shortsit kyl. Ja mun vaatteet on briteistä plus mallistosta tai sitten jotain perus anttilan kamaa x-D
Ei mitään hajua miten hyvin pukeutuvat sitten pukeutuu. On mulla aina merkkilaukku ja olen ihan siisti (en haise tai muuta vastaavaa) mulla on rannekello ja ei pitäisi kyllä olla hirveästi juurikasvuakaan yms. Jalan koko on 41.

Katselen dokumenttia facebookista/Mark Zuckerbergista. Tämä on jokin brittidokkari. Toisaalta olen katsellut Dr.Who:ta netflixistä.
Mulla on ihan hyvä fiilis koko illan. Mulla on hieno näköala, ja mulla on sisäilma päivä... eli en ole käynyt ulkona ja olen ollut ostamatta tupakkaakin.
Voisi kuvailla siten, että tiedän että kaikki on yhä samoin, mutta silti mikään ei tule ikinä olemaan ennallaan.
:) hih. Et ole lasimestarin tytär, sanoi isä kun tytär oli tv:n edessä.
mutta niin. Ehkä olen jotakin työväenluokkaa... äiti oli yksin mun kanssa.

Mutta pitäisi tulla muutamat vaatteet nyt lisää syksyksi. Jee...

2 kommenttia:

  1. http://www.blacksaliva.org/?m=1
    Siinä esimerkiksi tyylikäs ja persoonallisesti pukeutuva blogaaja :)

    VastaaPoista
  2. olen huomannut että näitä liilapäitä ja hopeapäitä on kovin paljon. se ei tee hyvää hiuksille. ja miksi just hesasta xD
    helen melonladyä seurasin joskus youtubesta. hohhoijaa

    VastaaPoista