anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, elokuuta 11, 2014

Mitä tuokin sanoisi, jos se osaisi puhua

Miten mulla on yhtäkkiä kauhea nälkä o_Õ

Söin pari luumua ja jonkun valmissalaatin siis... lounastaa pitäisi. vaihtelin mainoksiä tänne... en ole pariin kuukauteen saanut tuloja kyllä.. 0€
outo juttu sinänsä.
Ai niin, mun piti vähäkalorista kokeilla nyt taas dieettiä. Kohta poljen taas. Olen katsonut telkkaria ja pessyt pyykkiä ja silittänyt ym. ei ole jaksanut polkea putkeen koko aikaa. Pelipyynnötkin hyväksyin facessa. Näkisitte miten paljon siinä tarvitsee rakentaa tuossa fantasiapuutarhassa >_< kestää ikuisuus ja kaikki muut on jollain tasolla sata ja mä kitkuttelen ~36 lvl

Sen harrastuksen lisäksi pitäisi lukea ja kutoa ja muuta. En ole laittanut postikorttejakaan matkaan aikoihin... mutta niitä kyllä tulee silloin tällöin vieläkin õ_õ

Mulla on huomenna sossun tapaaminen. Eikä mene kauan, kun näen lääkäriä. Itse asiassa joulu ja omat synttäritkin on vaan niin lähellä jo.
Silti pitäisi ostaa niin monta asiaa... kalenteri nyt yksi asia. Pitäisi mennä clas ohlosonille, kun siellä saa 5e kalenterin kun suomalaisessa ne on 15e.
Ja sitten edelleen pitäisi postittaa kaikkea. Mutta tällä hetkellä ole juuri varaa mihinkään. Olisi hyvä jos tupakoinnin lopettaisi (kirjoitin polttaisi) niin heti tulisi säästöön 5,90e päivässä.
Roskaa saa kyllä ja mun kirjoituksia lentää täältä vaikka kuinka.

Varmaan muillakin pikkuisen kiire omassa elämässään, ehdi mun kiireitä lukea.
mutta en ole ehtinyt kulmakarvojakaan nyppiä. Sheivasin ne äsken sellaisen philipsin kulmien siistijällä, ja oli melkein YKK... yhteen-kasvaneet-kulmakarvat. Ei ollut 3mm, vaan oikein kunnon koko pituuteensa kasvaneet karvat... ei ole ehtinyt huolehtia ulkonäöstä missään kohtaa! Olin melkein koko viime viikon jossakin miniäehdokkaana.

Mutta nyt pois täältä blogista taas. Miten aina jämähtääkin tähän. Kuulostin kuulema pirteältä puhelimessa äsken ja se mieheke muistaa aina sanoa, miten hyvältä mä tuoksun x<)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti