anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, elokuuta 18, 2014

kappas kätevää

Future Learn:in kurssilla tänä aamuna. Sain 80% oikein jo yhdestä testistä, mikä liittyi opiskelutaitoihin.
Se on vain siis tällainen nettikurssi. Miten pärjätä englanninkielisessä yliopistossa, tai muuta.

Menossa tuonne sateeseen kouluun kahdeksitoista. En muista milloin se muka alkaisi, mutta menen sitten mitä olen merkannut kalenteriin, niin silloin.

Mulla on kiva laventelintuoksuinen vessanpöntön raikastin! Laitoin eilen luumunväristä sävytettä hiuksiin, mutta eipä se juuri näy.
Aamupalaksi vedin jogurtin, mutta kai sitä olisi muullakin jaksettava.
Lastentarhan opettajalta näytän kuulemma mun laseissa ja mulla on pehmeä iho ja tuoksun hyvältä. Se tunnusti rakastuneensakin minuun, että mitä sitten, tämä mun poikaystävä. Vertailin eilen mun lontoon tyyppiä ja sitä ennen nukkumaanmenoa. Näin unta jostain koulusta varmaan taas.
Aika paljon ilmeisesti puhun unissani, kun olin sanonut jotain että tämä tulee sattumaan, kun unissani tipuin katolta.

Juu-u. 6 kommenttia hyväksymättä. Kaikki ne liittyy jotenkin mun kaulaan tai sen puutteeseen. Olen kyllä sellaisten kommenttien ulottumattomissa ja yläpuolella.
Mitähän sitä... jänniä kulkijoita varmaankin tuolla pihalla. Voisi katsoa mallia, miten ne pukeutuu. Mulla on edelleen mekkoa ja hametta sun muuta, kun en löydä oikein housujani mistään. Voisi toki farkut laittaa, mutta onko sekään sitten niin.
Kyllä vain. Ei keksi mitään luovaa kirjoitusta. Ei kukaan käskenyt paloitella aihetta. Ei omaa elämää oikein voi googlettaa... lähteet kun ei ole niin luotettavia jne. hih. Lopuksi voisin sanoa, että pilvilinna purkautuu, niin sieltä saa taas vettä janoinen kuori maapallon alusta kasvillisuudelle, joka ylläpitää otsonikerrokset sun muut, ettei maa kärtsähdä auringonsäteisiin sun muihin säteilyyn :p:p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti