anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, elokuuta 28, 2014

Heräämisen rajamailta tajunta palautuu hereilläolevaksi

Mulla oli yöllä korsetti päällä jotain 4-5 tuntia. Alaselän kipu siirtyi kahvoihin. Luulisi, että korsetti antaisi ryhtiä.
En ole laihtunut grammaakaan. Tein mutakakkua illalla.
Mulla soi jostain syystä päässä what does the fox say. Se taisi herättää.
Muutenkin mulla oli yön korvikset päässä. Miksihän mä nyt jaksan kipua "kauneuden nimissä".
En tajua mikä siinä mun eilisillan lookissa oli mummomaista.. mutta en jää miettimään sitä.
Ja rajasin kyllä huulet, mutta ei mulla ole ollut mitään violettia, joten rajasin.. no rajasin millä rajasin.
Aina sitä jaksetaan johonkin pieneen puuttua.

Mitäs tänään, koulua. Sain heti haukut, että miksi mä suhtaudun siihen niin. Pilipali höpönlöpön juttua, jonka alunalkaen ei pitänyt olla edes niin suunniteltua, mutta niillä on täysin tarkat systeemit.
Mistä lähtien mä löydän minkään avulla, mitä mä tekisin tässä yhteiskunnassa. Tarpeeksi vaikeuksia nettimaailmassakin. Tulee sen verran arvoton olo noista ilkkuvista kommenteista, joita on joka päivä... en tiedä meniskö ne jonnekin muualle olemaan minulle vihaisia jos ei mulla olisi mahdollisuus kommentoida..hmm

Tässä on kuitenkin 6t ennen kuin koulu alkaa tältä päivältä. ja meikä on nukkunut kyllä. Kuin olisi tullut lomalta jo pois, mutta ei ihan vielä melkein. Tai ainakaan nukkuminen ei ole ollut se pääasiallinen endorfiinien lähde, tässä viimeisen illan aikana

Ja sitten ettei kenenkään tarvitse tulkita mun unia, minä säilön ne satunnaiset sähköpurkaukset tiukasti unholan purkkiin, ja otan vaikka minkä tahansa jumputuksen tai rimpautuksen päähäni sointuvaksi turhaksi päällimmäiseksi ajatukseksi, etteivät lennä niin kovin ajatukseni taas... ja säilyn tämän maailman pienessä pyörityksessä, joka ylipäätään kaikella meitä tyhmentää

Jaa miksikö minä niin paljon yleistän. Minäkö yleistän? Kai sitä saa uskoa lukemaani tietoa nykyisestä tieteen huipulla popsahtelevista artikkeleista ynnä muuta joita facebookistakin nappailen, ja aivojeni tietolokeroihin sujautan sopiviin rakoihin. En ihmisiä lokeroi toivottavasti, mutta jos jokin tutkimus sopii, niin sitten se sopii, vaikka olisi diagnoosini (joka on täyttä puppua) kunhan se on tieteellisesti tutkittu (psykologiahan ei ole tiede).

Niinpä hei taas tiedon kulkuväylä. Blogini olkoon yksinkertainen, vähän kuin minun unentulkintani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti