anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, elokuuta 01, 2014

2lt yöllä vakavia unia.. Todellisuutta kauempaa saa hakea

Olipas taas julma äiti minulla unessa. Harvoin tulee toisaalta herättyä unen sisässä, siihen että äiti pakkaa laukkuja ja pitää tyttölastaan pihtiotteella päästä ja heittää rappusiin. Tunteita herättävää. Mitä äiti on mahtanut minulle tehdä. Tulisinko näkemään enää ja kuka nyt pitäisi huolta veljistä. 
Tämä uni alkoi siitä mihin edellinen loppui. Äidin mies huutelemassa ulos rakennusmiehille mun kanssa, että se käyttää mua seksuaalisesti hyväksi ja huusin apua, mutta niillä meni vain sekaisin laput kuka oli käyttämässä mitä. Nimittäin unessani toistui tämä hyväksikäyttö, enkä voinut estää muuten kuin purkkaamalla sen tai muuttamalla sen käden läpinäkyväksi tms lyönnein. Mulla oli aina jotkut repaleiset sukkiksetkin. En oo varma mistä uni alkoi, mutta en voinut kyllä mitään vaikuttaa.
Melko hullupullaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti