anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, heinäkuuta 03, 2014

When the equilibrium of the moment breaks

Karkkia palkaksi ns. vertaistukiohjaajan työstä pitäessäni enkun ryhmää.

Oli kivaa. Tänäänkin minulla oli ihmeen vähän materiaaleja, mutta silti onnistuttiin tekemään horoskoopit jne jutustelemaan

Sain neuvojakin.
"Try to cope with the unbalance. Leave the situation or swallow your pride. There is no need for further argument if it has no effect on the situation"

"Meditate, or discuss the subject in question with the other person"

<3<3<3
Kyllä oli viisaita jätkiä. Yksi tyyppi lähti pois, kun muistutti liikaa enkuntunteja. :p

Sorge. should of have been there before. Tai sitten oisi pitänyt antaa enemmän aikaa vaihtaa kieliä mielessään. :( plaah oon huono ope. (ja älkää nyt taas tarttuko tähän lopputuloksena. yleensäpitäenkin olen hyvä mitä teen)

Ja nyt on taas koko ilta auki, että mitä tekisi. En ehtinyt aamulla tehdä haasteen smoottieta, joten menee myöhemmäksi., kenties iltapalana fruitsit voisi olla kevyitä. Ostin soijamaitoakin vaihteeksi. En edes juo maitoa. En tykkää vadelmista tai vesimeloneista. Risotto on kauheaa. Mitäs muuta oudoksun. No unohdin mitä piti lisätä vielä tuohon.

Röyhkistä. juon taas sokerittomia limsoja. no lisätkää se paheiden listaan. ylensyönnin lisäksi >_<

En ole syönyt tänään erityisen paljon. aurajuustoperunat ei oikein iskenyt.. sitten söin kotona pirkan kolmiovoileivän. karkkia olen syönyt että "Pysyisi verensokeri tasaisena" vaikka taitaa se mennä vähän sinne tänne ylös alas

käsikin vähän oikkuilee...mitälie tärinää >_<
mun nykyinen olotila emoji näppäimistöltä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti