anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, heinäkuuta 07, 2014

She refused

Enkuksi kirjoitus sulatti mun aivot eilen. Näin siitä bändistä unta. Esiintyi parkkipaikalla, olin järjestänyt jotain tyttöjä uimareissulle. Laitoin korvat kii, mutta se jatkui, ja lopuksi sanoin ei kestä tms, autonikkuna auki, johon se tokaisi enkuksi jotain että en pitänyt siitä tai kieltäydyin tms, niinku yleisölle välispiikkinä ja sit ne jakoi jonkun yleisöpalkinnon. Äiti ajoi pois johki kotiinsa päin väärään suuntaan ja pysähdyttiin jonkin vanhan miehen ulkovessaan peseen mun kasvonaamiota pois sellaisesta kanisterista vettä. Hiivittiin pois ettei se mies näkis. Huomasin ettei mulla ole uimapukua tai muuta mukana... Vesikin oli kuulemma kylmää siellä kylpyläs mihin oltiin menossa. Kai mun piti sit vuokrata jotain, mutta heräsin kyllä tähän väliin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti