anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

22.7.14

Selvin uni ikinä

Näin pikkuisen unta ulkomailta.. Olin mun kaverin kans jollain ostoskeskuksella, mulla oli isopohjaiset kengät ja lensin lasin läpi alas johki reunaan,, pystyin liikuttaa itseäni kun tulin tajuihini. Mentiin keskustaan sairaalaan, käskin kaverin tulla sinne ja sit matkustettiin jo Suomeen muiden raajarikkojen kanssa.. Kotisuomessa huomasin pystyväni katsomaan mun Lontoon tyypin Facebook sivua ja lataan niitä kuvia. Oli kulunut viikkoja, mitä kysyin, koska oli tapahtunut (28pvä..?) äitipuoli laittoi laatikollisen jätskiä nonparelleja kun mun isä vaahtosi miks mun on katseltava jotain miehiä sieltä tms aika rankkaa tekstiä. Ne oli lähdössä ja latasin jo kuvaa niiden lapsen syntymästä, missä oli sen vaimo jne, kun heräsin pimeydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti