anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

19.7.14

pahan päivän varalta

Tämä haju on kyllä jännä. Haisee kiinalaiselta apteekilta. Tai sitten se ei ole koko asunto, vain mun jalat?
mulla on vielä noita jalkakylpy-yrttejä 2 pussia (yhtä voi käyttää 2 päivää). 7 päivässä pitäisi parantua noi. Kyllä ne on vielä vähän niinku jotenkin... emt, kuoriutuu sieltä väleistä?

Katsonut telkkaria vähän. Syöpötellyt mahan kipeeksi jätskiä ja tortillasipsejä, vaikka ei edes tehnyt mieli. Pitäisi jotenkin polttaa noita kaloreita. En siis ole syönyt edes kaikkea vielä, mutta onneksi ainakaan ei siis tee mieli edes, ne vaan on tuossa ..

Tänään soitellut eräs outo häiskä jostakin erittäin hämäräperäisistä ryhmäjutuista, mihin tulisi mustaihosia ja jotain teinejä (??) katselemaan jne... Luettuani Sata harjanvetoa ennen nukkumaanmenoa, niin ei oikein... innostaisi tuollaiset... varoitellaan tuollaisista. Juteltiin ehkä puoli tuntia puhelimessa (se soitti) ja toivottavasti oli vain joku runkkaaja. Mutta jos ette kuule minusta, niin mut on kuristettu tai muuta.

Kröhöm. Mun kuppausfritsut on jo vähän kadonneet selästä. Niin se aika vain menee.
Pyysin lontoon tyypiltä, voisko se lähettää mulle niitä laihdutusteetä, mutta ei ole vastannut mitään. Oisko mahdollista. Se lupasi kyllä korvata jotenkin, ettei ollut niin paljon aikaa yhdessä.

Säästän nyt aikaanne ja lopetan ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti