anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, heinäkuuta 29, 2014

lahjoja sataa kuin roskaa

Laskuja riittää. Saan maanantaina rahaa... tilillä on taas muutama sentti. Eikö se kuitenkin ole tärkeintä, että ne tulee maksettua.
Eli mitäs se sanoikaan... että täällä on kaikki hyvin, tai jotain... mitä se lie tarkoitti. asiakaspalvelusmies.
Soitin näistä eräpäivistä, kun su-ma menee maksut. 2vk on sitä aikaa pitää kenkää ovenraossa, jos asiakas maksaisi. Ja sit tulee vasta karhut.
Pesin äsken pyykkiä. Silitettävää ois vielä. (tai sitten en silitä)
Koskakohan se pizza tulee syötyä pakkasesta. Kävin tänään subissa ja vedin sen kokonaisen subin.. teki kyllä tiukkaa jo sen puolikkaan jälkeen. Eka kerta kun tilasin kokonaisen. Kehtasivat kysellä vielä lisätäytteitä. Mihin se kaikki menisi... no mutta ilmainen cookie vielä kuitista ja jee...
Harvinaista herkkua syödä ulkona. (kuitenkin keräilyleimakortit vain täyttyy)
Paitsi että, se siitä. Piti kai kertoa, että olen vähän koukussa fb peleihin. Ne on niin typeriä. Kai sitä jotain on yritettävä ratkaista.
Mulla on niitä vitun omega3 rasvapurkkejakin, mitä ne myy joka kadunkulmassa täällä. Pari päivää ottanut niitä jo.
Tekisi mieli kaupasta mennä hakemaan kauppiaan ilmaistarjoukset. appelsiinimehua ja rasvalevitettä veelooiiutukseetttaa....
Ei se aina. Kannata kuitenkaan mennä kantaa vähiä rahojaan kauppaan. netissä tai tosielämässä.
Eilenkin oli pakko ostaa nettiapteekista jalkasienijuttuja, kynsille korjausainetta jalkasienen jäljiltä, ja sitä kertakäsittelyä ja samalla että sai postikulut 1e, niin jos kokeilisi nicorettea.
Mutta laitoin nyt kaikki laskut pankkiin, ja ne menee sieltä omia aikojaan ja toivoisin että olisi vielä rahat vuokraankin jossain vaiheessa. Hitto kun meni niin paljon Lontoossa. Tai siis, jotenkin se vain... emt, 4-500e meni vähän niin kuin... hukkui. Pöperöön ja ...no, ei olisi pitänyt mennä.
Paitsi nyt olisi aika lopettaa taas, hän. Miten tämä suomen sanajärjestys edes saa mennä. vitsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti