anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, heinäkuuta 15, 2014

Go home

Paljon tekemistä täällä kotonakin :)
Tahtoo mennä katsomaan Tähtiin kirjoitettua virhettä. Pitäisi lukea kirja loppuun kyllä.
Jos olisi vähän stressaamatta mistään nettijutuista ym
Paino on melko sama mitä lähtiessä. Juon aamulla ja illalla mun kiinalaiset laihdutusteet ja katson mitä vaaka sanoo.
Huomenna jos menisi mukaan piknikille. Postista pitäisi taas hakea kirjoja xD
Olisi hienoa jos vain rentoutuisi kirjojen parissa... mmm
Söin kalkkunanakkeja paketin, enkä juuri vielä mitään muuta. Mulla on täällä sen verran ruokaa, ettei mun kaupassa tarvisi käydäkään edes välttämättä. (:
Hiukset oli tosi kuivat lennon jälkeen, mutta kaikkea hiuksiin jätettävää hoitoainetta onneksi on.
Kyllä sen Lontoo fiiliksen saa kotonakin tavallaan. Olen tehnyt muka niin kaiken, mitä Lontoolla on tarjota. Naomista ei ole kuulunut mitään sen jälkeen kun nähtiin (oli vähän levotonta juttua) mutta mutta.. sen häihin jos pääsisi ensi vuonna Portsmouthissa.
Siihen täytyisi säästää. Ja vähän ottaa selvää millä pääse sinne jne.jne.
Se pyysi lähettää uudestaan musta sen kuvan, missä mulla on päässä toi kukkaseppele... vissiin laukussa mennyt huonoksi. Ei se voinut huonosti mennä. >_<
Vähän enemmän aikaa mun komean aussin kanssa. Sain selville, että se tekee työkseen jotain pikseleiden parissa. Eli pelejä tms. Mitäs muuta, no että se asuu brittitalossa mikä on tiileistä tehty. Mutta kauhean paljon en tiedä siitä edelleenkään.
Se antoi mulle sata puntaa shoppailuun perjantaina. Ja ja. ihmetysten kanahäkki miten voin tulla paremmaksi suihinotossa ja sitten me toteutettiin pari fantasiaa. Mutta ei meillä ollut yhteistä aikaa liialti. Vähän jäi silleen tyhjän päälle sitten kun olin yhä siellä ja vielä olisi halunnut tehdä jotain.
Maanantaina siin 3-4 välissä saatiin herätyssoitto (good morning. thank you for waking us up *hangs up*) ilmaista aamiaista hotellilta, ja sitten lähdettiinkin taksilla jo ja melko äkkiä se koko loppumatka meni, hyvin...
Siellä toimii kaikki matkustusjutut. Toki oli jotain minne ei päästy korjausten takia tai jouduttiin jäämään yksi metroasema aikaisemmin tms, mutta ylipäätään ne ei tarkistanut meidän junalippuja ja matkat sujui. En tajua miksei meillä ollut enempää ongelmia :D Koko ajan vain jotain mun ilkeilyä kuulema, mutta ei mun kaverikaan osannut sen paremmin sanoa please tai muuta sorrya.
Niin... Ei pitänyt jäädä tähän miettii. Kahvi siellä oli kuulemma hirveää. Ainoa mitä se piti hyvänä oli Costan Cortado kahvi? Mutta teenlipittäjinä ne varmaan ei sen parempaa kahvia tartte
Niin... mun kuppausjäljet (pyöreät fritsut) paranee, en tiedä koska...
Jos tekisi sen jalkakylvyn ja yrttivoiteet, niin silsa voisi lähteä 7 päivässä. Se on kyllä nyt jo ihan hyvä kun muutaman päivän laittanut schollin jalkasilsa talkkia.. kylppärin desinfioin tänään, niin ei pitäisi sit... tarttua enää tms
Samanlaista kuumaa ja sateista täällä on mitä Lontoossa melkein oli. En mä siellä palellut tai muuta, mutta pitkähihaista piti ostaa.
ookkei selkä sanoo kohtaa poks ja menee poikki jos jään aina istuun tähän useita kuukausia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti