anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, heinäkuuta 21, 2014

Eihän minulla ole kavereita

Sain tällaisen viestin faceen:
moi! en tiiä muistatko enää mua, mut törmättiin joskus reilu pari vuotta sitten Tampereella, kun vielä siellä asuin. siis olikohan se nyt joku vkloppu ilta tai jotain. sulla oli siinä jotain seuraa ja mä olin parin kaverini kanssa liikenteessä ja alettiin jutskailemaan kaikenlaista. vaikutit mielenkiintoiselta ja inspiroivalta tyypiltä, jäit mieleeni. sit myöhemmin löysin YouTubesta joskus jtn sun videoita, ne oli ihan huippuja! tosi hauskoja, eloisia ja mielenkiintoisia.

En nyt kyllä muista ollenkaan, olisiko toi mahdollista edes, että mulla olisi ollut seuraa, tai että olisin alkanut alkaa juttelemaan jotain. Mutta ei paria vuotta vanhoja juttuja muistakaan

 Myöhästyin tänään melkein mun terveysaseman ajasta, kun heräsin niin myöhään, mutta kokosin itseni ja vartissa olin jo siellä depotsuspensiot kädessä. Just oli vähän niin kuin silmät alkanut aukeamaan.
Rahaa mulla on tilillä 90snt ja huomenna kun saan lisää rahaa, niin ne menee nettilaskuun ym sähköön

Millainen hikoilu tänään taas, huh. Ei riitä, että koko ajan pyyhkimässä naamaa.
Aamupaino oli 400g vähemmän mitä eilen, eli voisi onnistua vielä 108 kiloon pääsy kuun loppuun :) Jos joka päivä katoisi tuollainen määrä.. mutta kai se tulisi takaisin taas, pööh. Näkee sen sitten. Tänään söin juotavan jogurtin ja suklaarusinoita. Myöhemmin jos lämmittäisi kinkkuananas pitsan.. sellaisen pienen, soikean.

Se on kyllä sitten taas moi, moi ja joujou...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti