anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, heinäkuuta 18, 2014

do you love London

5 päivää osallistua! 5 osallistujaa! Peli käy jännäksi mun blogin arvonnassa / giveaway:ssä...


a Rafflecopter giveaway


Hauska että edellisetkin lukijat on osallistuneet arvontaan :O Olisi kiva saada uusia lukijoitakin...

Todennäköisesti lähtee noita englannin tuliaisia esim. punainen postilaatikko, kuminen I love London ranneke, avaimenperä big ben, jne sälää... harkitsen vielä miten isoa laitan mukaan :d esim. laitanko nuo englannin lippu käsipaperit tai tarjottimen :DD

En saa juoda alkoholia, kun mulla on antibiootit. Eilen kyllä illalla join sen minivodkapullon, mitä toin neljä 3:n hinnalla lentokentältä. aah, tuoremehua. sen kanssa.
Niin niin olin kaupungilla ja ostelin mm. kirjekuoria ja muuta sälää, kävin subissa. Ostin suomi mustikoita 5e ja tarjosin niitä pikkulinnuille (lue: tiputtelin puolet kourastani).
Katsottiin Scarecrow ja se oli melko huonoksi elokuvaksi typerämmästä päästä.

Huomenna aamulla lupasin soittaa yksityisopetuksesta englannin kielessä jollekin miehelle.. lupauduin 5e tunti, saisin varmaan enemmänkin(?) mutta kyllä mua kiinnostaa ensinnäkin opettaa sitä ja olen vasta pieniä ryhmiä vetänyt, niin ihan eri valmistautuminen jne Missä sitäkin ehtii miettiä, hä. Ajattelin jotain survival englishia ihan eka, että esim. miten lentokentät ja ostokset toimii toisessa maassa. Mutta ei sitä tiedä :)

Mulla on menkat taas (siirsin niitä) ja antaa nyt tulla sit jos tulee. Onhan se merkki ettei se ole ketään ylimääräistä parasiittia mahassa tms. (Naomi on genderqueer tai jotain, että se ei haluaisi synnyttää ja on vastaan sitä äitiyden roolia... Selitin sen liian yksinkertaisesti kaverille, vain että hän ei usko olevansa nainen. Kommelluksia. jee, siis vain se sosiaalinen asema siinä hänellä nyppii... vaikeaselkoinen jutska..)

Mutta niin, arvonta teksti tästä piti tulla. Koittaahan osallistua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti