anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, kesäkuuta 01, 2014

terveppä terve tervaleppä

Soittelin kaikki läpi... tylsistymys maximus. En edes tykkää puhua puhelimessa :D

Toisaalta aina voisi kaikkea aikaansaada mutta pyykit on kuivumassa, tiskit odottelee pesemistä, lattia on imuroitu ja kylppärin desinfiointi voisi taas tuoda kivan tuoksun mikälisikäli sitä jaksaneisi.......

Mistä se lähti. Tukkiutuneesta tulostimesta... soitin isälle ja se ei paljon voinut auttaa mutta löysin tuon kindermuna yllätyksen sitten paperilokerikosta siinä sen minuutin aikana ja se vain haukotteli kun soitin sille uudestaan jostain turhasta bluetoothista, ja sitten mietin että voisi soitella huvikseen turhia muillekin, keitä vain keksisi.

Ei ihan pilapuhelua, mutta häirikkö soittoja :D nooooooh, ketä nyt minulle tahtoisikaan puhua tjsp
kaikilla riitti puuhaa... ja jokunen oli minua ajatellutkin.

Huomenna haastattelu siihen pilottiin. Tiistaina voisi grillaa pakastimesta safkaa mulle ja kaverille taas. Sen sain tänään sovittua puhelimessa.

No ei kai sitä pitkäntähtäimen suunnitelmia, kunhan on yleensä täysi viikko jotakin. Sunnuntai on toki mälsä päivä siitä, että aikaa riittää... mutta täytyykin kai sitä jotakin... kuten raapustin jo, niin hieno sana, aikaansaada...

vähän kuin aikoa, mutta ei ihan. :D öm. join okei tänään yhden kaljan ja tuosta metsämarja mehusta ei näe väristä paljon siellä on stroh80:iä, mutta eiköhän tässä lujaa mee jos kuitenkin jollakin eikö kenelläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti