anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, kesäkuuta 05, 2014

suomenkielen tuho

Tyypit keksi parhaimmillaan 29 sanaa 2 minuutissa. top 3 oli 23 ja 28 sanaa (ja 29) Pari uutta tyyppiä keksi yhden tai kolme ..

eli mulla oli melko iso ryhmä, yht.5... en ole kokeillut itse montako ehtisin kirjoittaa. :)

cinnamon. kaunis sana.

Tällä kertaa oli ruokajuttuja ja ensi kerralla ehkä... no olen tässä miettiny jo tunnin ja olen kyllä motivoitunut keksimään uutta, mutta kenties siellä keskustellaan sitten valokuvista (jos löytäisin mun valokuvat)

öööh, olisi kiva antaa joku kirjoitustehtävä. Kummitustarina oisi jee....
Tuollaisen muokkasin. Isontakaa se klikkaamalla, lukekaa, kirjoittakaa tarina ja laittakaa mulle s.postilla tai tarkistaa itse teksti esim. grammarly.com tai muu online tarkastus kieliopille ja sanavirheille


Mua kiinnostaisi kyllä teidän kauhukertomukset. Käyttäen jotain... michael jacksonin biisinsanoja :DDDD

hmm. Ehkä tätä pitäisi kehittää mutta en nyt keksi mitään essee aihetta. Voisi toki jakaa jotain tietokirjoja ja tarvisi hakea niistä tietoa sen verran ,että on ymmärtänyt mistä kirja kertoo tms lyhennelmä :)
esim. the little book of isle of wight, the new chinese astrology, synaptic self, tai jokin oppikirjoistani kääntämiseen liittyen (vaikein näistä)

Melko lailla kieli taipuu ja voi soveltaa. ei aina tarvi joka kolmas sana olla vittu. Jos on yhtään käyttänyt wordia, niin se ei välttämättä sovellu tekstin lajiin..........

no mutta work in progress tämä enkunryhmän pito.
tarvisi tyhjentää pesukone. ekskuse mua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti