anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, kesäkuuta 09, 2014

sitä tikulla silmään joka avaruuteen kaipaa

Jos joku kysyy, olen pihalla ottamassa aurinkoa. Mutta tänne sitä vain sisälle on päätynyt tylsistymään. Samaa vanhaa rataa elämää mitä lie.

Mulla oisi lainata kaksi lisäosaa twilightia mun enkunryhmäläiselle :))
ja tuo, löysin kuvia mitä voisi ottaa mukaan ryhmäkeskusteluun tms (toivottiin yhdessä jutustelua)

Söin salaattia ja yhden keksin. Aamulla jogurtin ja kahvilasta jonkin mansikkawienerin ja sitten lounaaksi vähän ranskiksia ja muutama nakki. Ei sen enempää. Yksi kalja, joo... mitäs sitä luettelisi.

Täytyy antaa se mun blogi/kirja blogista kaverille luettavaksi. Tiiliskivi, ei se sitä pystyisi lukemaankaan. No mutta en anna sitä sitten kellekään ja onko sekään mistään kotoisin. Jos itse luen, luen vain kaiken uudestaan ja etsin virheitä ym asiattomuuksia ja mietin läpi kaikkea....

Huomenna on melko vapaa päivä kaikesta. En ja en ala kyllä sisällä nököttää.
Mitähän sitä kuikuilisi. Tuolla naapurissa asuu Kaisa niminen pikkutyttö (hämää mua joskus)
Kaupungilla on kai kaikkea tapahtumaa nyt juurikin. Kesäisiä juttuja.

Loppuillan voisi kyllä jotain järkevää. En käytä enää watsonia tai netflixiä ja dark angel dvd:tkin on päässeet toiseksi viimeiseen jaksoon. Ei enää turhaa tapittamista.
fundeeraan jään nyt miksi edes aloitin koko turhan mutustamisen tänne. loppuu vain kaikki aikanaan.

Hain yhteen työpaikkaan tänään, mutta tuskin ne minua ottaisikaan. Lisäksi yksityisopetusta tendeassa ajattelin tarjota vielä. No ei mitään sen antoisampaa. Älkää toki luottako mun taitoihin tjsp mutta yrittänyttä ei laiteta. Minun ideat, ei välttämättä mahdu siihen muottiin, mitä meille tahkotaan. Tai siis jos ainoa itseilmaisun keino on jotkin vaatteet, niin voi dorka.

ei voi. Mä olen pitänyt hauskoja juttuja sisälläni liian kauan, ja enää en naura niille itsekseni ennen nukkumaanmenoa itseäni puhki. Olen jo puhki. kaput

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti