anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, kesäkuuta 01, 2014

sitä murehtii mitä seuraavaksi

Mulla on ollut jokin filtteri päässä, mikä on suodattanut kaiken seksiin liittyvän pois ainakin sinne parikymppiseksi... siis esim. telkkarista jne. Mutta miksi vaivata päätään jollakin, mitä ei koskaan tulisi kokeilemaan, vai mitä ;))

hmm... toi cillit bang active foam on todella hyvää... sain sitä buzzadorista, mutta voisi melkein mainostaa sitä lisää. ottaa vaikka kuva lattialistoista ja tuosta. tai no, enimmäkseen toi on kylppäriin, mutta mutta. ei mitään muttia!

Kai mä saan tän kämpän ihan kuntoon joskus. ?

luin vähän erlend loeta puoli tuntia. joko en tiedä aikamuodoista mitään, tai sitten tykkään että preesens on kovin nopealukuista jne... todennäköisempää on etten tunnista aikamuotoja :P mutta kyllähän vaikka jack reecher romaaneissa esim on lyhyitäkin lauseita ja mitä mainitsin. En tykkää joistain jutuista, mutta en silti laske kirjaa käsistä ja jätä lukematta jos siinä on jotain sellaista.. esim. että ei koskaan pitäisi käydä missään muualla kuin synnyinmaassa, tai jotain miehisiä juttuja kuin nunnien pillukarvoja (s.king) tai pähkinöitä kondomissa (dan brown)

Jos tuollaisia juttuja siis poimii, vaikka onkin ihan seksikiellossa pikku aivoissaan. Milleköhän mä nauroin tuossa kirjassa äsken ..ei muista. Nauran mutta unohdan mille olen nauranut. :(

voisi kynttä seuraavaksi lakata. sain 8/10 kynsilakasta pois, (joo ton voisi sieventää) mutta sitten jos ei jaksa niin lakkaan vain muut toisen väriseksi tm

Ei kai tuossa sitten muuta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti