anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, kesäkuuta 16, 2014

siellä ne madot on kaalimaassa... röystää ja rouskuttaa tietään paskoen pintaan kaiken ulosteens...no heh, okei...

oon hereillä. vaikka en oo ihan varma aivoista. mikä vitun pakko syntyjä syviä äidin mahoja miettiä.

3 min sitten.
se joka helposti itkee, no, se itkee helpommin kuin muut... se, joka ei saa unta... no, unenlahjoja jaeta väkisin... joka tyhjentää sydämensä paperille jota ei voi pyyhkäistä pois, varmaan tuli sisimmästä.. päättelyssä auttaa alkusyyn tunteminen... puolustuskeinoja monenmoista, kaikelta tältä informaatiotulvalta, josta kuorittava muutenkin turhat tunteet pois. luovuttaa ja antaa avain pois. minne sitä ei kerrota mihin avain on. ehkä tiedon portaaliin, mielikuvituksen rajattomiin syvyyksiin, päättelyn alkulähteille, kenties universumiin.... mahdottomiin tietämättömiin, salaisuuksiin. tyhjyyteen josta ammentaa. pahuutta, joka puutetta jostain on. maailmanlopun jälkeiseen toivoon tietoisuudesta. kaikkea löytyy, sanoja on. miksei kukaan minua kasvattanut. oppi paras itse oppineenko. vastaus lienee ettei mitään tietää voi.


ja sitten vähän jaoin enkuksi mun... lapsuuvesta. riidoista ja lyönneistä. tukan tummumisesta, miten on joko itkettävä ja tehtävä tai tehtävä ja itkettävä.

nii jos ja kun olisin lapsia saanut, nii jos äidin virheet toistuisi, no se vasta pelottavaa oisi. ettei äitikään muuttumaan kykenisi, saati varmaan itseäni muuttaa... tokihan olen pinnan alle kaiken sysinyt syrjään, pakoillut ja näyttänyt naamaa, jolta ei lueta mitään.

nyt pistää jo vastaan mun järkeni tässä kirjoittelussa. muutama tykkäys, ei muuta. 20e journalistin käsikirjan välissä ylöjärven kirjastossa. täysii randomii. ja minä vain tyttö...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti