anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, kesäkuuta 05, 2014

kuvattomuus.fi

Pitämäni enkunryhmä meni ihanasti. Pidettiin kilpailu: kuka keksii eniten ruokasanoja 2 minuutissa. Palkintona oli kismet, ja mun ehdottamani he jakoivat sen. Jaettiin terveellisiin ja epäterveellisiin niiden kirjoittamat ruoat myöskin, tehtiin vähän ravintoympyrää, juteltiin brittiruoista (custard, bacon rashes, broccoli, Shepherd's pie, etc etc) ja muutenkin vähän jutskattiin enkuksi +vähän kerrattiin epäsäännöllisiä verbejä.

Pitäisi hakea se laukku postista, paitsi että unohdin taas.

Oho, posti tuli. Seinäjoki on laittanut mulle esitteen itsestään. Pitäisi kuulema palata "kotiseuduille" *räkänauru* Sori nyt vaan, olen syntynyt täällä ja kun olen tänne päässyt takaisin, niin en palaa enää mihinkään muualle paskoihin pikku "kortteleihin".

Kaveriltakin tuli kirje. Jees. Laitoin sille itse asiassa postiin pakettia just eilen. taas. Mitähän siinä oli. hmm. No mutta ei se lue mun blogia kun sen on vaikea näyttöjä tapittaa.

all right. all right. alright.

hmm. jos olen jotain oppinut, niin että jos kirjoittaa esseessä allright, niin se on väärin?

Vaarilla oli eilen nimipäivä ja kakkua.. mutta mulla alkoi se ryhmä vasta puoli kuusi ja tänäänkin on vähän niin ja näin. Ainakin tässä tunti menee, kun pesukone käy ja tota. Niin, muuta suunnitelmaa ehkä tai sitten ei, ääh.

Turha sitä on kirjoittaa, kun suurin osa kirjoittajista vain haukkuvat minua. Vitut mä mitään kiloista valita, piti kirjoittaa siitäkin että toi yksi lääke laittaa mut hikoilemaan niin maan helvetin pirusti paljon.. vaikka istuisi vaan niin naama ja alaselkä noruu hikeä... melkein soitin lääkärille jo tänään, että voisko sille jotain tehdä ..mutta kyllä sitä on kiva, kesällä vähän hikoillakin? Ehkä salaa tykkään.

Söin fitness muroja aamupalaksi. Sit banaanin. Kahvia ja pari kaurakeksiä. Edin. Kahta eri salaattia ja jotain lihaperunalaatikkoa 3/4 lautasesta yksi kutakin ... kotona vielä syönyt taas mitään, mutta eiköhän se nälkä sieltä taas piakkoin.
Sitä syö enemmän, kun ei muista edes mitä onkaan syönyt. Sitten joskus tulee "ahaa..." kun on vaa'alla jne

Niin, mutta ette siis periaatteessa ansaitse mun avautumista. Jos ette edes usko tosiasioita... mutta olette siinä samalla viivalla kyllä sen mun diagnoosin kirjoittaneen psykologin kanssa. Se vaan selitti itsestään jotain, ja että en ole tehnyt mitään työtä jne... vaikka olin työkokeiluissa ja liikuin paljon, ja sitä se ei uskonut, ja tuskin se tiesi mun kesätöistä Isojoella. Sahan hissillä jne, mutta ne rahat on tosiaan nyt isällä ja se ei muka uskalla niitä mulle antaa, etten mä käytä niitä...... mitä paskaa. Se on itse tehnyt niillä jotain. Käynyt perheineen Kata Beachilla Thaimaassa tai jotakin. vitut mistään isästä.

yyyh. no jos jostain voi marista, niin ainakin vanhemmista! Heittää nyt mut pihalle isovanhemmille ja hankkiutua eroon mun koko omaisuudesta. Eikä se äiti ole koskaan rakastanut mua. Ei mulla ole edes sen vitun Ääliön numeroa kännyssä. Pienemmät sisarukset, niistä mulla on ollut huolta.

Kaikkea voi kirjoittaa yhteen tekstiin. Jos joutuu lainelemaan minua niin se kertoo jo, että ei ole omaperäisyyttä.

3 kommenttia:

  1. miksi sä jaksat jauhaa samoista asioista kokoajan. kaikki tietää jo et uli lihavuus on muiden vika ja kukaan ei rakasta sua nyy

    VastaaPoista
  2. mä itkin joskus 9 tuntia sen takia, ettei kukaan rakasta mua. sulla itselläsikin on levy päällä kun pistät omia sanojasi mun suuhun

    VastaaPoista
  3. Älä huoli Kajsa, minä rakastan <3

    VastaaPoista