anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, kesäkuuta 01, 2014

kissa oman hännän nostaaNumerologinen elämänopetuksen numero on 1.
Numero 1: Minä
Itsenäisyys, kyky tehdä päätöksiä ja aloitteellisuus ovat numero 1 elämänopetuksina. Älyllisyys ja itsevarmuus näkyvät hänestä. Hän on aloituksien henkilö saaden ideat ja hankkeet liikkeelle. Aloitteellisuudessaan hän on niin tuottelias, että on hyvä varmistaa, että on muita henkilöitä jatkamassa asioita, joita hän on saanut liikkeelle. Hänellä on kunnisnhimoa ja kyky tehdä päätöksiä. Päätöksentekokyky tekee hänestä luonnollisen johtajan, jota korostaa maskuliininen käytös. Asioiden suhteen hän on kriittinen. Parempi on, että hän keksii asiat ja muut mukautuvat hänen ohjaukseensa. Haasteena hänellä on ottaa muut huomioon ja näyttää myös omia tunteitaan.

jaahas. no olen ehkä itsekeskeinen ja vaativa ja muutenkin itsenäinen, mutta en mä ajatellut että ihan noin olisi
mun elämänopetuksen numero 1. olen vahva ja kestän sen :D

Ainakin on toteutunut. free to do what I will.

tänään tai viime yönä on tullut kaikkia vaimoksi pyyntöjä tai tyttöystäväksi. netissä siis skypessä ja vkontaktessa...
mitä lie huijareita. taasen. ei kukaan tule vain ekana tuntemattomalle kysyyn tuollaisia. ja jos olisi oikein ovela niin pehmittäisi eka jotenkin ja mielellään iskisi tuohon mun itsekkyyden hermoon...

öyh. Se on niin totta, että keksin aina kaikki parhaimmat toimintatavat ja se on aina se paras tapa, soveltua mun ohjaukseen. jep.
mutta onhan se vähän stressaavaakin, tai siis jos en.. jos oon laiska tai jotain, jos mulla on liikaa ohjattavia juttuja, niin sitten asiat on mielessä, mutta en kuitenkaan pääse toteuttaa. jos pitäisi opetella ulkoa jokin pin koodi hotelliin lontoossa samalla kun viedä lontoon opaskirjoja kaverille, ja sen hankkia pankkitunnukset jnejne sopisi kuvaan. mun pitäisi edelleen ensi torstaiksikin kehittää jokin tunti enkkua niille tyypeille joita opetan enkkua mutta vaikea keksiä mitäännnggghhhh

Ensi kerralla piti puhua valokuvista. tai sit ruoasta... en ole oikein vielä... no siis oikein mitään..

paitsi että mutta joo. minä olen numero yksi ja se kai siitä sitten tuli puhuttuakin jo ja niin pois päin elikkä jos heipat taas vaihteeksi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti