anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, kesäkuuta 26, 2014

kiintoisaa


 Kiva koristella kynsiä (jos ne vain pysyisi kauaa)
Pelattiin Game of Life:a ja se oli oikein kivaa, pitäisi hankkia tuo peli taas itsellekin.

Yksi tuttu lupasi tehdä mulle kaverin koirasta villasta näköisotuksen :)) kettuterrieri hän

Ja sitten olen juonut paljon chia siemen hyytelöstä ja mehusta juomaa, se on hyvää ja terveellistä. Voisi alkaa ihan pelkkälle paastolle sen kanssa.

Mutta tänään on syöty kyllä huh tuolla jäätelöäkin minetissä ja jotakin kookoskanakeittoa ja leipää ja keksiä ja suklaaleivosta (joo niitä juuri, en nyt muista nimeä) missä on päällä nonparelleja

Mutta enää en sorru syömiseen tänään :p
Se epeli joka onnistui lainaa multa 20+20e ruinaamalla, alkanut taas ruinata jotain samsung galaxy s5:sta muka maksaisi mulle 18e joka kuukausi. HAH! lainaa ikinä mitään ainoallekaan sielulle, kun kaikki niin vähissä varoissa ollaan kuitenkin. vitun pummit, iilimadot ynnä muut, mutta kyllä sitä osataan imeä rahat pois terveydenhuollossakin sairaalamaksuilla ym. Ikinä enää en säästä mitään! en vain uskalla.

Kiva päivä tänään. Ja toivon että peli jatkuisi huomennakin. Olin kyllä yli miljoonan miinuksella. no jaa. Oli mulla tulossa siinä tutkinto ja ylennyksiä yms. Minulla oli lentäjän ura. :)
Tämä lentokone tatska kuvastaa sitäkin miten minulta riipaistiin lentokoneasentajan valintakoe ihan nenän edestä kun piti mennä päätä sorkittavaksi (mitä se ei kyllä ollut, kunhan kirjoittivat ikävää paskaa)
mutta nyt olen käynyt jo 5krt edestakaisin lennot (turkin alanya -97?, hanya (no joku siinä kreikan saarten vieressä olevan valtion kaupunki), kreeta rhodos, tietty Englanti ja sittemmin Lontoo viime vuonna.)
Ja 5 yötä nyt kuitenkin jos olisi Lontoossa.
Eilen illalla mietin miten saisi Berkeley's tupakkaa tuotua jostain, en sitten ostanut viimeisillä rahoillani Espanjasta (co.uk?) 600 savuketta... olisi niistä saanut kai veroakin maksaa jos se nyt kenenkään mielestä on laillista edes (nettituonti, omaan käyttöön.. no jaah)
mutta heipä hei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti