anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, kesäkuuta 06, 2014

itsemaksetut huvitukset

Kaikki lapset on loisia, kun ne elää vanhempiensa rahoilla. Jos kerran minäkin olen, jos joku on päättänyt, että koska olen vähän syrjäänvetäytyvä ja ihmisten silmätikku, niin sen takia ansaitsen joutua eläkkeelle.. Se oli sinänsä shokki sekin.

Ja ne rahat mitkä isä laittaa mulle on mun omia ansaitsemia rahoja työstä, jotka se on, ehkä laittanut jonnekkin kassakaappiin (jos ei ole käyttänyt). Niitä on jotain vähän alle 2500 euroa, koska siinä on kaikki rippilahjat ja mun elämän säästöt. Toki Ylöjärvi maksoi mielellään mun sairaalamaksut. Toisella kertaa ei oltu niin suopeita, jouduin maksamaan reilun tonnin ja mulle ei jäänyt sairaalamaksujen jälkeen mitään säästöön. Kuka edes uskaltaa säästää!? (en minä)

En ole väleissä äidin kanssa, mutta isä on vielä lähisukulainen, joka väittää välittävänsä.

Mitä vittua nääkin asiat kuuluu kenellekään. Toki jos voisin joskus vielä käydä töissä ym normaalisti, niin miksen lakkauttaisi eläkettä. Kuulun niihin about 1% suomalaisista, jotka edes elää näin työkyvyttömyystuella tuon sairauden takia. Se on vain kasa oireita, ja joku tuolla saa palkkaa, kun se kirjoittaa puhtaaksi näitä diagnooseja.

Olen käyttänyt rahaa aina aika vähän. Ei varmaan vuodessa mennyt tonnia kun olin vaihto-oppilaana. Sain joskus muutaman sadan isovanhemmilta tms, mutta se siitä-

Äiti heitti ulos ja yhteiskunta syrjäytti. Se on vain VARAINVAIHTOA mitä ne siellä Kelassa huvikseen tekee. Varmaan olo muutenkin jo Ö-luokan kansalaisella, joten mitä joku saa siitä, että ne haukkuu loiseksi koko ajan. Tämä juttu vaikuttaa muhun koko loppuelämän, enkä edes tiedä mikä se on. Oireyhtymä, sisäänpäinvetäytymistä, masennusta, mitä lie. Psykologit keksiää omiaan muka mun edun nimissä.

Synkkää saada joku helvetin depotsuspensio piikki joka kolmas viikko (ennen joka viikko) ja siitä kaikkea jäykkyyttä, rintamaitoa, painonnousua jne. Aluksi se laitettiin perseeseen ja tuijotin sitä laastaria ehkä kolme tuntia, että miten jollekin voidaan tehdä näin. Varsinkin kun tapahtumapaikkana oli jokin mielisairaala...

Joo, mulla on Irc-Galleriaan elinikäinen kielto. Mitä sitten, mun kuvat oli kuulemma nekin synkkiä, mutta se on taidetta ystäväiseni.
Ja tekstini silppua, nekin.
Mulla ei ollut mitään ihmis-vitun-arvoa. Psykologit vaan saa heittää lokaa sun niskaan niin paljon, ja kukaan ei usko mitään missä olet käynyt tai mitä saavuttanut elämässä.
Kirjoitukset meni vituiksi sen tekstitiedon takia, josta jäin paitsi kun opetussuunnitelmat vaihtui, kun olin Iso-Britanniassa.
Ajo-opetus meni vituiksi kirjallisten takia... en käyttänyt silloin silmälaseja ollenkaan, vaikka molemmissa silmissä -3 tai yli, ja sain silti todistuksen, että ei ole mitään estoa näkökyvyssä ajamisen suhteen...
Ne vitun lääkärithän niitä virheitä tekee ja muut systeemit. (no okei, luin skientologian kirjasta, että näkö voisi parantua ja mua inhotti käyttää silmälaseja.)

Ihminen ymmärtää vain sen, mitä haluaa. En mä voi yrittää opettaa joillekin millaista vitun epätietoa ja heittelyä ja tuskaa nämä viimeiset vuodet olleet.
Olen yksi saatanan heittosäkki mun äidin mielestä, vanha noita-akka joka ei koskaan saa ketään, ruma hirviö.

Siinpä teille kuulkaas. Huokailen täällä mutta sitä on pakko elää niin kuin muut määrää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti