anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.6.14

"I don't believe in love." -nemo (also known: "someday I'm afraid you'll start quoting me.")

Voisin yllättää itseni analysoimasta. Seurani oli levotonta. (Myönnän, kaksi tuntia unta, koko yö sos.mediaan kirjoittelua)
Kuitenkin kaverissani oli samaa kuin pari vuotta nuoremmassa Naomissa, joka tuli kaverikseni Wightin saarella Englannissa. Neitsyet kyllä horoskoopilta. Kasvonilmeet, kun tutustuimme toisiimme, sekä kriittisyys ja siveellisyys. Onhan molemmat isompia tyttöjä. Löytyy sulho vielä tälle suomenpuoliskoisellekin... niin kova muistutus toisistaan, että ihan ikävä tulee heistä kauempana olevaa ja kauemmin yhteyttä toki pidetty. Tämä tuore tuttavuus tietystie paremmin muistissa, mutta ei sitä unohda niitä nyansseja, miten toinen suhtautuu. Enkä väitä kaikkien olevan seurassani samanlaisia. Jotakin sivistynyttä löydän molemmissa. Nuorta ja haavoittuvaa? Kertakaikkiaan nerokkaita oivalluksia, tietty helppous olla ihmisten kanssa. Minä herätän huomion, ja neitsyt nauttii kermat päältä. Osaa selittää, kun teen väärin jotakin. Jos alan änkyttää, jaksaa kuunnella ja antaa kerätä ajatuksia. Yhtyy mukaan leikkiin seuraten vikkelästi haasteita. Jos piirtelen ympyröitä, pyydän piirtämään pentagrammi tähdet kaikkien sisään, väsymme molemmat (tunnilla piirustelua briteissä), läpsyssä tasaväkinen (kortit lentää ympäriinsä samoihin aikoihin).
Hänelle kannattaa olla kohtelias ja kysyä tai käskytellä ja tulla ystävyydellä vastaan. En pysty ymmärtämään, miten joku voi vihata neitsyitä. Hiljaisellekin pelurille kun antaa virikettä, ei joudu pettymään. Itsensä peittely on vain pintaa. Neitsyt on siisti, ja seuraa muiden esimerkkiä, ja kyllä välittää mielipiteistä, herkästikin.

Mitään vikaa en heissä löydä tähän hätään. Tämä oli tähtimerkkien analysointia, käyttäen mallina kahta samanhenkistä yksilöä joita minulla ilo tuntea.
Nautin ruoasta, ilmaisesta misokeitosta, taivastelusta ja miksei chilloutista ja relaamisesta ja hoksasin että sitähän tarvitsin. Söin ruokaakin hitaammin. Puhuin hassusti, liikaa, turhan poikamaisella äänellä, röyhtäilin ja pyytelin anteeksi ja pysyin pienessä liikkeessä koko ajan ja sukupuoliasioista tuli puhetta, mutta mikään ei hämäännytä neitsyttä. Vaikka naapurista kuuluisi ääniä yhdynnästä.
Olin yhden naisen näyttelysuoristus. Hiljaa olisin pysynyt, mikäli sitä tiedä mikä ihmisiä nyppii. Neitsyt on yhtä tarkka kuin kalat ja viimeisenpäälle ansaitsee kehunsa kuin vesimies.

lopuksi huomautan. tähtimerkki kertoo vain, että uskot johonkiin humpuukiin jota voi selitellä sitten vaikka skeptikon käsikirjan avulla, mutta en perehtynyt ole miten väitteitäni tuetaan tai kumottaisiin. Fiktio fiktiivisena ja kerronta huomioina. Usko ei tee ihmisestä mukavaa, vaikka suurin osa uskovaisista onkin mukavia... vai miten se nyt menikään. Nimi ei pahenna miestä, ja kaltaisensa seura leppeää... mutta heitä leppäkeihäs, oisko ura minulla tähtikarttojen parissa. Nuolen yöllä sun naamaa jos et kerro tarkkaa syntymäaikaa tyyliin kakkoskausi Orange is the New Black

pakko nyt heitttää tähän. en ole analysoivaa tyyppiä. .. mutta jos joku on, niin, niin... täydentää profiilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti