anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, kesäkuuta 15, 2014

happamia, sanoi kettu turhista marjoista

fat burnereita, cla tabuja, vihreä tee kapseleita sekä spirulinaa. Otin kaikki mahdolliset päivän annokset.
Kurkkua hieman polttaa. Kofeiinin maku suussa.
Näin tehdään vain kun halutaan nopeita tuloksia <:D

Mutta voisi muistaa käyttää noi vuoden loppuun tjsp

Se joka täällä kommentoi personal trainereista ym ei ehkä huomannut hänen jälkeensä tulleita "LÄSKI :D:D:D:D:D" kommentteja, joten suotakoon hänelle anteeksi, kun kuvitteli että hän minua läskiksi sanoi, koitti vain "neuvoa"

eikä noi mitään epätavallisia kommentteja ole. Roskapostini tässä blogissa täyttyy noista. Googletin läski ja sielläpähän sitä valitetaan läskeistä niin maan helvetisti.

Tartuin Danielle Steelen Big Girl kirjaan, ja tuota... nooh, se nyt vain on surullista miten jotkut voi syntymästä saakka olla pettymys vanhemmilleen jne pientä nälvimistä vanhemmilta koko ikä, niin tiettyhän ruoka lohduttaa ynnä muuta. Odotan että kirja päättyisi hyvin
(mulla on kyllä niin monta kirjaa lukeminen kesken, että huh)

Erlend Loe. Tosiasioita Suomesta
Charlaine Harris. Kylmäveristen Klubi
The Real Katie Lavender, ynnä muuta oppikirjaa sun muuta valintakoekirjaa ja bookcrossing kirjaa.. patricia cornwell, Hylättyjen vaimojen klubi, The accidental billionaires. Peruskielioppi, karhunkieli, Britain Transformed 1700-1914. The Synaptic self. Ja sitten mennään jo vuosikaudet kesken olleisiin kirjoihin. Ei oikein voi tehdä luetteloa. Äänikirjojakin on kuuntelematta Divergentin 3.osa loppuun ym ym audiblesta enkuksi ja toki voisi luetella enkuksi sekä suomeksi nämä mutta enimmäkseen minulla on enkunkielisiä kirjoja tällä hetkellä?

Tässä sen verran nyt kofeiinia suonissa, että en ehkä keskittyä aio mihinkään lukemiseen kyllä.
Kilon painotkin on jokseenkin liikaa. Tai mitä niillä on nyt yhteistä, toki ei mitään.

Jos joku haluaa mun kanssa Nokian Edeniin tms olla yötä, niin mulla oisi Rantasipeihin ym alennukset 4.7 asti olisi 90e kylpylässä huone kahdelle esim. Mietin, että turhaan mä tuota puoliskoa ilmaiskupongeista pidän, koska en syö tavallista juustoa eli joku 300g juustokimpale 3e oisi vähän turhake....

levotonta juttua alkaa tulla jo ja painelen vääriä näppäimiä. Se nyt vaan sitten mitä seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti