anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, kesäkuuta 30, 2014

anteeksi nyt kaikille kun en ole vauvablogi

Apu seurasi twitterissä.
hyvä blogauksen aloitus ! (Siis se lehti Apu)

Mietin vaan, että olisi pitänyt käydä vessassa jo ajat sitten (ajoittakaapa se.) kun juonut kohta ison pullon pepsi maxia. Olisiko naisilla yleensä joku 30sek kun nuo pissaa. Kaikilla koosta huolimatta yhtä nopea tuo toiminto ja virtsarakon koot, johtuisiko maapallon vetovoimasta. Eli siis sarvikuono ja minä ollaan samiksia

Levotonta juttua? :D Olin vain 1 puhelimen kanssa tänään kaupungilla, ja kun tulin kotiin, ei iPhone ollut värähtänytkään. Harmitti kyllä sen toimettomuus.
Huomenaamulla jos täällä kävisi taas joku kuntoutusväen tyyppi ihastelemassa mun kotia niin siitä sitten taas matalan kynnyksen paikkaan jossa namia ruokaa (en tänään jäänyt kesäkeitolle, menin subiin)

Muuten voisi kyllä aloittaa haasteen juoda joka aamu smootteja ensi kuussa. Ostaisi vain niitä valmiita smoottienteko pusseja, juu. En ole edes avannut tuota yhtä. Kuitenkin jos lisää proteiinijauhetta liikaa, niin sama se että söisikö joka päivä yhden suklaapatukan .P

Päivitin mun sivuja ja facebook statukseen pikku fibasta, kun jäi levy 2:selle liedessä koko yöksi+päiväksi n. 18 tuntia? Soitin asiakaspalveluun nordic green energylläkin, mutta sanoivat että useasta eurosta ei puhuta.
Eihän niistä euroista juu, puhuta.

Köhöm. Voipi olla niinkii....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti