anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

21.6.14

antaisin vain elämäni lipua, vai

Aika harvoin tiedän etukäteen, mitä aion sanoa. Teen virheitä ja jossain tuolla jokin läski joutuu kärsimään?
En usko, että itsekuri oli se mikä sai mut laihtumaan normipainoon. Ja vaikka olisikin ollut, niin se on jo täysillä lannistettu. Muut ihmiset on vikana, kun yrittää jotakin. Minulle oli lähinnä jokin pakkomielle laihtumisesta, liikuntaa ihan vitusti ja ruokaa todella randomisti... mutta oli kuulemma nuoren ihmisen aineenvaihdunta. Enkä pääsisi enää ikinä siihen. Yhden kirjan mukaan kasvuiässä jotain about 21, sitä kuluttaa n. 100 kaloria enemmän päivässä kuin muut normit ikäluokan porukat joilla on se 2000 kaloria päivässä.

Mutta en nyt taas kirjoita siitä, mikä meni vituiksi mun elämässä.

Skitsofreniakin kuulemma puhkeaa just siinä 21 (terveysopin kirjan mukaan). Voisiko tällä olla jokin yhteys, että just kun menee lujaa, niin sitten on pakko sitoa siivet maahan tjsp
Ylöjärvi oli just sopiva paikka muuten (uimahalli, puolimaraton Tampereella ja takaisin, kuntosali) mutta epäonnistuin netissä täysin mm. ircissä pistettiin kiusatuksi taas. Sosiaalinen hylkiö minusta tuli. Jos väitin, että olin ollut kaupungilla ja pari miestä oli pierassut kun menin ohi (mikä senkin todennäköisyys on) niin olin kuulemma skitsofreeninen ja kuulin ääniä. Okei paskat housussa "niillä" sekä minulla kirjallisen valituksen tekemisen tarve

muutenkin ihan vitun sama silloin mutta jos kaikki väittää niin, niin ihan sama mulle, sovitaan sitten koko asia
- ja miksi tarvisi enempää puhua siitä. Koita siinä nyt sitten selittää, miksi keräilet päärynänsiemeniä. Valitus koko helvetin maailmalle ja miksi ne on minua vastaan esim. täti vetää purukaluston uusiksi tai mut bannataan jostain vitun tyhmästä irc-galleriasta joka ei edes ole enää mikään teinipaikka, ja sielläkin vain kiusattiin vammaiseksi ja tapa ittes ym tytöiltä

Ihan niin kuin olisin roikkunut kaiket yöt siellä. Youtubesta tapitin huippista ja pelasin pet societya.. peli jota ei enää ole. Mutta se oli pieni osa mun elämästä silloin. Ei edes ollut aikaa muuhun, kun yöllä pelata. Päivät meni jossain työnhaussa jne autokoulussa, äidinkielen tunnilla jossa en tietänyt paskaakaan tai saanut edes takaisin mun esseetä, tai sitten salilla näkemässä pinkkiä hattaraa (tähtiä) kun rasitin itseäni liikaa esim. pohjelaitteessa oli jotain 100kg ja vedin sen ja olin pyörtyä, piti olla hakuja ja valintakokeita ja mun tavarat ja kaverit oli Pohjanmaalla, ja en tiedä miksi selitän tätä nyt, mutta silloin oli todella monta rautaa tulessa ja mun käsialakin oli varmaan yhtä söhläystä.

Jaa, ei mun pitänyt kirjoittaa noita asioita.
Kun ei kukaan kuitenkaan lue, tai usko minua tai muuta. Kuulemma vain toistan tai valitan ja jokainen saatu kommentti on sitä vitun ulkonäön tuomitsemista

jos mulla oli silloin 25cm ylimääräistä, että olisi päässyt nollakokoon... niin en tiedä mitä se kyllä on nyt

Rajansa minullakin.
jos ette haluaa pitää yhteyksiä vaikka olisitte minulle aina kavereita, niin älkää sitten vittu tuijottako jos näette jossain. Mulla on huono nimimuisti just siks että niitä nimiä ei jaksa kerätä enää päähän- kun mitä vitun väliä jollain... kenellä lie. enää. humanity is overrated

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti