anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, toukokuuta 23, 2014

työkyvyttömyys=ei voi ottaa naamakuvia blogiin

Olen kävellyt jo maratonin tällä viikolla. Hieman tuntui ihanalta laittaa järviveteen jalat. Eilen ja tänään nähnyt kaveria jonka kanssa menossa Lontooseen.
Multa loppui akku kohta kännystä mutta onneksi kohta kotona. Poltin eilen vasemman käsivarrenkin. Hikoilua vain liikaa ja sääret kutiaa mutta onneksi huomenna sokerointi. 
Kävin pieni panimo mutta iso tuoppi kaljafestareilla keskustorilla ja join stoutin..

Punaista ärsytystä reisien sisäpinnalla, kun ne hankaa.
Mitähän muuta. Ostin Tampere postikortteja 6kpl, puuteria ja kuivashampoota anttilasta, myöskin mulle ja kaverille kevyesti suolattuja lehtipihvejä joiden kanssa syötiin ranskiksia ja bearnaise kastiketta. Söin suklaatakin ja hawaii pakastepitsan ja hagendaaz jäätelöä purkin. mukaanlukien kaljaa ym
Tietty dr beckmannin värin- ja liankerääjiä, sen kaljafestivaalien lasin ja oluen, yhden siiderin, lehden, öö- enpä sit muista kaikkea. varmaan pari leffaa makuunista sekä kolaa pari isoa pulloa.

kovat hikoilut vaatii kovat huvit. Mun vaahtera takapihalla on kait tän päivän aikana aukaissut lehtensäkin

niin ja eilen ostin sen laventeli yrtin mun parvekkeelle 25e. sellainen rehevä puska<3
tupakkia toki myöskin tullut osteltua jo ties miten kauan aski päivässä ja heräsin eilen 2lt yöllä yskimiseen ja sitten taas puoli kasi aamulla ysk ysk.

Olin kaverin luota yötä ja sitten se ei toteuttanutkaan mun kanssa sitä ehtoa, millä jäin yöksi. mokomakin siinä vasta juu.

Aloitin kirjoittaa kännyllä, mutta nyt olen jo koneella.. Huomenaamulla katsottava pokemon ja sitten taas liikkelle, sinne sokerointiin yms. Kotonakin pitäisi ehtiä jotain siistiä paikkoja.

Join varmaan yli litran vettä äsken ja litkinyt sitä tässä vähän liikaa, eli päänsärky varmaan tulossa... paras ottaa särkylääke jos se vaikka auttaisi tuohon että säärikarvatkin kutiaa jne... onneksi tosiaan se sokerointi huomenna, huuuh

Nyt sitten vain rauhoittua vähän ja suihkussa käynyt tänään kaksi kertaa kun koira nuollut mun kantapäästä varpaisiin ja muutenkin. KUUMA.
Ihan vitun sama nyt painanko huomenaamulla 112,1 vai 113,7... olen kuitenkin liikuntani tehnyt. Ei pysty ehkä kuluttaa niin paljon mitä söisi. niinb nih

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti