anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, toukokuuta 20, 2014

raivaamishommia olisi ennenkuin tutimaan pääsee

Yleensä valmistelen mun tunteja jo viikonloppuna, mutta nyt on käynyt vähän laiskasti. On mulla toki kuuntelu harjoituksia, mutta onko se sitten tarpeeksikaan.

Tänään... olen syönyt myfitnesspalin mukaan alle tuhat kaloria, mutta kyllä olen syönyt koko ajan mitä vain löydän kaapista.... ai niin se smoothie taisi jäädä laittamatta... no mutta siis melko vähän joka tapauksessa.
Ei ole kaapissa paljoa. Hernekeittoa varmaan huomenna? Taidan tulla melko nälkäiseksi Hesassa.
Ei ole rahaakaan kuin toimenpiteeseen sekä just ja just että saa junalipun takaisin.

Pitäisi siivota edelleen ja tehdä sänky ja muuta mukavaa. Mulle tuli tänään pari taulua Lontoossa otetuista kuvista joissa olen, ja huulipunaa... todella järkeviä ostoksia taas. Vogue China Red ja Lead the Way purppuranvärinen. Niin ja sitä hiuksiin jätettävää hoitoainetta.

Ilmaiseksi sain myös uuden höylän mun efi intuition tilauksesta. Uudenlainen höylä vähän.
Ja kävin tosiaan siellä bookcrossing miitissä ja jätin mun mangat sinne ja sain yhden Erlend Loen kirjan :) Tosiasioita Suomesta...

 Katsoin huippiksen ja Dieetit vaihtoon ym watsonista. Siihen se ilta on mennytkin. Harkitsen tupakoinnin lopettamista, kun ei ole rahaa. Mutta kaupungilla vaikea olla tulematta se halu, kun kaikilla on sytkä suupielessä... toista se on hesassa.

Haukotus. Unohdin tänään sen koko ryhmäjutun, mikä mulla on Koti aiheena joka tiistai.. nukuin.
Pitäisi ja pitäisi. Bookmoochin kautta pari kirjaa postiin, kaupasta kaikkia tarvikkeita. Rahaa tulee ylihuomenna satanen ja siitäkin pitäisi saada maksuihin ehkä puolet. No worries.
Miten tää elämä meneekin näin. Jää lyhyeksi.

Mun pitäisi saada mainostuloja vielä viiskyt egee (kukaan ei ole aikoihin tilannut enää mun bannereiden kautta, höh) jos vain tulisi pian, kiitos. Ei se huomiseksi ehdi.
hmm, pystyy kirjoittamaankin kun aurinko on horisontin takana. Se paistaa suoraan tähän koko illan.

Mitäpä sitä pitkittämään kärsimyksiänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti