anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, toukokuuta 13, 2014

mutta hei, oisko jatkoo

Imuroin, silitin, pyyhin pintoja kostealla esim ovia ja peilejä, pesin pyykit, tiskasin.... ehti espressokin jäähtyä just sopivaksi.

Kumma että fyysinen työ kävisi, mutta sitten kun pitäisi ottaa kirja käteen ja käydä noita enkunjuttuja, niin voi voi.

Jos tekisi muffinsseja tänään vielä tai söisi vaan nutriletin, kun ei mulla ole aikaa enää mihinkään tänään kait... tai siis, kello tulee kahdeksan ja heräsin tänäänkin 6-7 aikaan ihan ilman mitään herätystä... oikeammin ehkä kasilta, mutta ei mua huvittanut nukkua vaikka vähän lucid unta näinkin jotain painajaista. Mitä lie otuksia siinä oli veivät jonnekin leirille lumiseen maastoon, oli jotain kiipeilytelineitäkin mutta, ei antaneet ruokaa, ja sitten pakenin ja eksyin ovelle joka avautuu joka 7 vuosi (siitä meni auto) ja sitten jostain murhasta mua tuli poliisi epäileen ja siinä oli jotain yliluonnollistakin toki kun oli saatu jostain saatu työpaikka jo moneksi vuodeksi ja ovet alkaisi avautuun sillä välin en mä tiedä.... aika moniselkoista ja niillä tyypeillä oli hirveät naamat suoraan kauhuleffoista sellaiset valkoiset ja vääntyneet jokseenkin yh.

monsteria. Kiinnosti se uni kyllä. Eipä niissä satunnaisissa sähköpurkauksissa aivoissa mitään ole.
mutta niin, en ole päässyt dark angelia edes pilottia pidemmälle vaikka välillä katsahdankin siihen ...melko vitsi koko juttu nyt kun kattoo yli 10 vuoden jälkeen. Voi tuo olla ollutkin ihan jännä joskus, mene ja osaa sanoa tmv

niiiiiiiiiiii

2 kommenttia: