anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, toukokuuta 30, 2014

kolmen vitun äksällän ylläpitoa

Kävin Seppälässä ja mukaan tarttui kolme kahden hinnalla shortisit, caprimalliset haaremihousut (mustat molemmat) sekä jokin oranssi toppi...
otin passikuvat vr:n eläkeläiskorttia varten ja olen rumuuden lisäksi hirveän isolla kaksoisleualla varustettu....
no jaa.


Söin tänään kamalasti. Tortillasipsejä +2 purkkia kastikkeita sekä loput mun jalapenoista. Söin myöskin suklaarusinoita pussin... ja eilisestä jäänyt makaroonisähellystä ja leipää... aamupalaksi jogurtti.
Jos huomenna näkyy taas vaa'assa niin oh hoh.

Katsonut ekan Dark Angel kauden ja nyt tokassa...

Ei ole ainakaan nälkä tai muuta tarvisi syödä tänään enään.
Huomenna saan Fantasy Gardenissa mun pianon kun olen kuukauden kirjautunut sisään.
ööh... tänään biltema ja sieltä hylly. 24,90euroo. Mulla on sen verran kukkarossa, jee.
hmm... Kotona olisi monta hommaa, mutta hypätään nyt ensin.

Piti tehdä juttu mun itseruskettavista, mutta noi on joko vain noita pyyhkeitä kestotilauspisteillä Tanskasta ..tai sitten fake'n'baken itseruskettavaa bronzeria, jotain tuolta, minne minulla oli joskus mainoskin tanstoreen...

okei voisi laittaa kuvan niistä.


Tuotteet värinsä mukaisia tjsp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti