anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, toukokuuta 10, 2014

kivaa hauskaa iisiä helppoa namia

 Shopping4netistä tms 18e toi kone. vuoat tigerista. Ostin kaikki mahdolliset fariinisokerit, siirapit ja vaniljasokerit, mutta ei niissä tarvittukaan mitään erikoista...
Toi maha mulle tuli kipeäksi edelleen tästä ben and jerry'sistä eli varokaa impact whammyja, niissä ehkä jotain raakaa keksitaikinaa??!!
1 kommentti:

  1. Pakko kysyä; eli siis haluat laihtua ja silti ostelet esim muffinssikoneita? Eikö olisi parempi jättää ne ostamatta, säästyisi rahat eikä tulisi kiusausta tehdä niitä. muffissithan ei tunnetustikkaan ole terveysruokaa. Toisekseen blogiasi luettuani voin vain ihmetellä kuinka ajattelusi toimii koska esim, syöt puoli kiloa jäätelöä ja ajattelet että jos et ole seuraavaan päivään mennessä lihonut niin se ei lihota. Tämä on täysin väärin. Tottakai voit sen syötyäsi nähdä vaa'assa vain sen puolen kilon nousun mutta tällä tavalla kilot vain kertyvät koska ruuan LAATU on väärää. Ei tarkoitukseni ei ole mollata todellakaan, älä ota tätä pahalla. Itsekkin olen painoni kanssa tapellut ja olisipa joku silloin aikanaan tullut minullekkin ystävällisesti neuvomaan. Helpompi näiden asioiden kansssa on yhdessä tapella kuin yksin. ei muutakuin tsemppiä!

    VastaaPoista