anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, toukokuuta 11, 2014

ei voi ollakaan oikein

Sain 4xl mekon Puolasta mummulta. Ei tämä nyt niin väljä ole.
Kävin siis kakkukahvilla ja syömässä.... paino oli aamulla 110,6 ja nyt se oli 116,7 tai jotain... oksensin siinä sitten mahani sisällön... nyt se heiluu jossain 113...
voihan vitjakkeen vitjake. En ole koskaan niin paljoa painanut, huh huh... maha tuntui pelkältä yhdeltä isolta kappaleelta.
Sain jonkun kolmen litran simapullonkin kotiin.
Ei ehkä olisi pitänyt kertoa tuota, mutta. En mä niin usein oksentele, mutta kyllä jos tulee syötyä liikaa. Mikä sitten pistäisi, ettei söisi niin paljon? En tiedä.
Ranskalaisia, paistia ja sen kastiketta, wokkivihannesia, juustopatonkia tuorejuustolla, pari konvehtia, jäätelöä, kakkua, pulla, dr pepperiä, simaa, mitähän vielä. Aamulla söin kotona jo rahkan ja loput kanapyörykät jauhemuusilla.
Eiköhän tuo selitä mistä se paino tuli. Toki tarvisi nyt lähteä kävelylle, käydä vaikka ostamassa tupakkaa abc:ltä, mutta ei pysty.
En oikein tiedä miten suhtautua.
Olen pelannut koko yön ja aamun pokemon white version 2:sta. En tuu koskaan pääseen Route 3:selle tekeen munia että mun pokemoneista tulisi legittejä. Just nyt mulla on jonkun legendaarisen pokemonin nappaus kesken.
Mun lontoon tyyppi ei ole hiiskunutkaan torstain jälkeen. yhyhy
Euroviisut oli eilen ja mun äänellä ei ollut mitään vaikutusta. Olisin äänestänyt Englantia tai Ranskaa. Se viiksijuttu oli hyvä. Ei mikään partajuttu.
Mutta kuiteskin niin, kai sitä jotain olisi vielä.

1 kommentti: