anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

3.4.14

Tuen suomalaista... onko hyvä?

Minun piti hakea erityishakukelpoisuutta tänä vuonna Tampereen yliopistoon Englannin kieleen, kirjallisuuten ja kääntämiseen mutta en sitten tehnyt hakua. Minulla on yksi valintakokeeseen tarvittavista kirjoista ja olen siitä itseopiskellut pari lukua. Käyn myös TAKK englanninkurssilla keskitasoa ylemmälle. Olen selkeästi kurssini paras oppilaista englannissa. Sain myös lukiossa magna cum lauden englannissa (vaikka en saanutkaan tutkintoa kasaan). Mietinkin tässä ihan kun olit katsonut yhtä ilmoitustani, että olisiko sinusta apua englanninopinnoissani. Äidinkieleni on hieman kehno, mutta uskoisin pärjääväni alalla. Kaipaisin vinkkejä ensi vuoden hakuun, tai jos ehkä jos yksityisopetusta miettii niin jos sinulla on jotakin materiaaleja mitä voisi yhdessä käydä läpi. Olin vaihto-oppilaanakin briteissä, mutta hieman ujo oppilas. Lähinnä luen paljon, ymmärrän elokuvia ilman tekstitystä ym liikuskelen englanninkielisillä sivuilla... minua pyydettiin opettamaankin sitä nuorten päivätoiminnassa. Niin että jos koet että sinusta olisi apua niin kerro toki mitä pyydät..
Ei vaan. En oikein tiedä mitä taidoillani tekisi. Mutta näen sosiaalitöntekijän toukokuussa ja se kertoo mitä mahiksia mulla oisi. (?)

Muuten... Palkkasin jonkun silittämään mun typerää kasaa kankaita. Tuleepi kolmen jälkeen.
Miksei sitä tukisi rahallisesti muitakin jos se mua itseäni millään tapaa auttaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti