anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

3.4.14

Supermiehellä on poika! (tämän päivä yksi yksinäisistä lauseista)

Olipahan urakka! Tai no, "keikkaluontoinen"... meen kaiketi mummun mankelia lainaamaan seuraavaksi ja saa mummukin seuraa, jos hänellä on vielä tuo mankelointivimpula.

Ei taida isä kyllä tänään enää saada mun kuljetuksia vietyä. Kahdeksaan ne on auki siellä paikassa minne tuo menisi Big Bertha säkkini.

Saan ainakin rutkasti tilaa tänne nyt kun tuo röykkiö on siististi kasassa.

Muutama tunti siinä tosiaan meni! melko prikulleen.

Ja mun vaarin perintökalu lähti litomaan (lainasin sen. Tyttö myy vaatteitaan ja ei ole silitysrautaa, mun neronleimaus.)mutta eipä tuossa ollut edes sellaista vesisuihkua eikä siitä tule höyryä eli se on melko vanhaa tavaraa jo rikki, joten uuden hankintaan! Tahtoisin sellaisen lilan ^^

Ihan vetää veteläksi nytten. Olin suuna päänä koko ajan. Tarjosin mehua ja vietäväksi intialaista teetä. Oli matkalla Intiaan hän ja keräsi rahaa reissua varten. Tulen hyvin toimeen hoitsujen kanssa. Jutellut niille monet vuodet kuntoutuskodissa... höh. No mutta liikaa tietoa annoin jo. Häipyköön palvelutalouden historiaan tämä päivä. Meinasin tarjota hälle vielä askin tupakkaa kaupasta, mutta en mä sit ollut enää sillä tuulella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti