anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, huhtikuuta 15, 2014

siis eihän minussa mitään vikaa, ole, vaan sinussa. ja sitä samaa teillekin

En mä uikuta etten saa laihdutettua... monesti olen sen kertonut että olen hyvä juuri näin. Uikutan sitä silloin kun en saa liikuttua. Haluaisin että voisin edelleen kävellä puolimaratoneja ja uida 100 radallista viikossa ja käydä salilla aamuneljältä milloin huvittaa.
Mutta ei oikein riitä rahdit. Mä en ole mielestäni kuvottava. Mun maha ei ole kuin sopivasta kulmasta ällöttävä.. se on melko piukka vaikka alavatsa roikkuukin vähän, mistä olen kyllä yrittänyt päästä eroon.
Joo lihon tänään varmaan 10kg mutta vittuakos sillä.nutella purkki painaa jotain 400g. eli lihon korkeintaan parisataa grammaa, jos en liikkuisi mitenkään... ja tosiaan kävellyt niin vitusti viime aikoina :/
harmittaa edes pienempikin yritys mitä saan aikaiseksi, kun kommentit on tuota luokkaa. mikään ei ole koskaan tarpeeksi. ilkeää paskaa on liikkeellä aina selän takana. ahdistukaa ahdistuksestanne vitun epäkelvot anot... mä olen täydellinen... en saa koskaan muuttua miksikään. muutan vain asenteitani ja mieleni maisemaa levolliseksi ja kun hyväksyn muut tuollaiset pikku paska nilkit, niin olen taas ihan hei, okei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti