anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

5.4.14

nyt mulle blokki tonne kun jäätävä tunnelma

Jos olisi hetken pois tosta laihdutusryhmästä facebookissa :D Mieluummin tukiryhmä vaikka tupakoitsijoille. Puhutaan miten paskalta se maistuu.

Aika hyvät pointit tein kyllä näitä kääreitä vastaan mikä dieettihuijaus on tullut tänne Amerikasta. Noita näkee sen verran paljon mainostettavan instagramissa "tuloksia" ja "suosittelijoita" löytyy yhtä paljon kuin sieniä sateella kasvavien, mitä uusien dieettipillereiden, omaavilla sivuilla.

Ja muut tietää nämä samat hommat. Tulokset on päiviä, ei pysyviä, ei tutkimustietoa mistään ja hinnat on sen verran kalliita että hohhoijaa... mun maha ei ainakaan lölly, pää lähinnä vain kaikesta siitä löllystä paskapuheesta vähän, mitä noista tuotteista luvataan ...

hmm osasinkohan mä taas tiivistää nyt asiaa, mutta rasvasolut ei tiivisty jollain muovilla ja yrteillä, vaan siihen täytys tehdä työtä fyysisesti että rasvasolukot pienenee.
no okei, mä olen käynyt smartlipossa. rasvaa meni jotain... en mä muista mutta korkeintaan viisi litraa. Se myös silotti ihoa. se oli sellainen rankka kokemus. toki siis iho venyy ja paukkuu kun sitä kuumennetaan tai rasvaa imetään pois, mutta melko heikoksi siinä menee.Tukiliivi piti olla monta viikkoa.

No, voishan noi wrapit toimia niin kuin se tukiliivi... pitää sisälmykset sisässä ja ihon tiukkana, että paranee... no hmm...

en mä kyllä jaksa kiukutella tuon luokan huijauksen kanssa. että tämä olisi vain mielipide minulta.

argh, voih, huoh. jos lihavuuteen vain olisi lääke! tai ennaltaehkäisy joku helppo pilleri minkä vain voisi ottaa ennen nukkumaanmenoa tai aamulla... mutta kun biljoonien bisnes siitä tulee... niin... sitä vähän hurmataan asiakas ja myyjät niin toki joku kärsii kun kusetetaan ym.... idealisti harvoin pärjää :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti