anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, huhtikuuta 22, 2014

Nyt lähti pakettia maailmalle... laitoin Naomille lakua ja salmiakkia ja dvd:n saunasta... ja sitten toi arvontavoitto ja kaiken käsikirja lähti bookmoochin kautta. On kiva lähettää ja saada postia.

Jäi vielä rahaakin :p vaikka kaikki ne menee laskuihin viimeistään kuun lopulla. Jos polttaisin askin joka päivä niin vuodessa menisi pari tonnia. rahaa siis...
Hyvin aikaansaatu aamu vaikka sanon itsekseni.

väsyttää kyllä pikkuisen vielä. mitä oikein menin heräämään taas joskus... no, liian aikaisin ennen kellonsoittoa. kaiketi minulla oli niin naisellinen olo eilen. miehet ei voi koskaan ymmärtää tiettyjä jutskia. ei sillä että oisin tuntenut kun uusi elämä herää sisällä. Mutta mahdollisuus siihenkin. that's right bitches.
Ei teidän kehon rasva ole se vihollinen, vaan se auttaa synnyttää ym.. se suojelee.

Mulle tuli mieleen tänään vaihto-oppilasvuosi ja mistä mä tiesin että mistä maasta kukakin on, mutta kai ne esitteli itsensä. Muistan toki heidät vieläkin. En ehkä nimiä mutta vähän ulkonäköä ja mistä ne oli tulleet.. en varmaan enää nykyään tunnistaisi. Näin yhden Linnin Rhodoksella kun olin käymässä ja se ei huomannut mua ollenkaan. Eli paljon hyötyä siitäkin reissusta tjsp. Ja mun päiväkirja niiltä ajoilta on varmaan äidin tuhoama.

Mutta onneksi nemo muistaa<3
kadotin sen puhelinnumeron >.<
mutta here I come London. Kunpa en tällä kertaa pelkäisi suuruttasi, oi mahtava.
Tai siis 9-14.7.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti