anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, huhtikuuta 21, 2014

nothing to see here, move along

whiskeyta toissapäivänä.
jostain syystä tullut pakonomainen tarve nukkua päikkäreitä joka päivä.

mitäs tässä keskiyöllä kirjoittaisi. kauhutarinoita miten läskit haihtuu yleensä viiden kilon etapeissa. ja tulee joko 2kg pyräyksinä tai sit 10kg kerralla. ei tuota voi ennustaa tai arvioida mihin suuntaan se lähtee, mutta... saavutushan sekin on ettei liho enempää.

Katson Star Trek elokuvaa. Olen varmaankin jatko-osan nähnyt.
hmm... juonut vähän liikaa absinttia. kyllä ajatus kulkee vielä päässä (kait)
pelannut pitkästä aikaa hay dayta mutta se on niin helkkarin pitkästyttävä peli kun ei pääse tasolle 100 ihan poimuajossa...
tein tänään vohveleita. olisin mennyt hakemaan röökiä mutta heikotti (?) päikkäreiden jälkeen. niin se vain huijaa aivojani, että ei olisi syönyt muka. lääkeaineet. on minua ennenkin huimanut sun muuta... for no reason... epäilen ainoa syy noi lääkitykset. hidastaa aineenvaihduntaa, lisää ruokahalua... ei pääse oikeastaan liikkeelle, vaikka tarkoitushan niillä olisi. ei voi muuttaa aktiiviseksi sitä mikä passiivisesti nautitaan.

niin, tietäköön ken lukee. mietin joka kommentin jälkeen että pitäisikö ottaa ne pois käytöstä kun ne on niin ilkeitä joka iikka. tuskin tämä maailma meidän kenenkään oman navan ympärillä liikkuu. mutta siltä se vähän vaikuttaisi jne. tutkimuset osoittaa.
palaan vauvatasolle. päikkäreitä ja kohta vaippoja. tupakan imeminen on se äidin tissi jne.
ei minulla mitään äitiä ole. se on tunnustanut, ettei ole ollut rakastava ihminen mun elämässä. sillä siis mitään oikeutta tuhota kaikkea mun omaisuutta ja muutenkin elämää pilata kuinkakohan miljoonannen kerran. ei riitä edes tähtiä universumissa kertoon how she fucked up my life.
mutta yeah, miksi mä mieluiten itseäni ilmaisisin enkuksi, mene ja tiedä. ekoista kuvakirjoista ja my name is tasolta 2 become 1:niin ja muuhun ihan läpällä kaikki sanat halunnut oppia ulkoa 10sek.

silmiä väsyttää vähän. mikälie meikinpuhdistusaine... siellä sitten vetää luomia lerppumaan.
yöks. ja en saa tuskin sileää ihoa mun poskeen enää ikinä kun tuossa on joku helkutin kasvujuttu mun lävärin yläpuolella. no ordinary pimple. joko se lähtee siitä rakkolaastarilla tai jäädytyksellä tai muulla leikkauksella, mutta pitäisi eka ottaa koko läväri pois ja en halua. vielä ainakaan-
fetissi syyläisistä vanhoista noita-akoista, paljonko.. tai siis äiti haukkui noidaksi joka ei saa ikinä ketään.
ehkä mutta jos teen rakkausliemen ?;p
tein kyllä kerran. ja sitten koulun pojat huomasi mut seuraavana päivänä. ihan tosi. mutta en mä sitä halunnut, joten kai mä sit koitin vaan perua sen, rukoilemalla jotenkin, en mä muista tai onhan se voinut ajan myötä ulottua aina vain kauemmas<3 voimistua tiäättekste. eiks oo ihanan psykoottista uskoa magiaan. tai no joidenkin mielestä.
koko juttu on niin naurettava kun sen laittaa noin. että magia perustuisi psykoosiin. huh luoja. ei jaksa nauraa, mutta niin typerä juttu. molemmat sanat niin epäuskottavia. tai siis kun en tiedä. ei voi tietää toimiiko jokin loitsu, se vain toimii... jos on aikomus, halu ja päämäärä tarpeelliset. psykoosi taas... sitä mä en tiedä miten se touhu toimii... kun en ole kokenut, mutta ei kai sitä tarvi ollakaan. kyllä joku kertoo sitten että se on onnistunut :p

höm höm. ihan vain randomia juttelen. yleensä mun painojutut on tän blogin ydin eikä muita juttuja ihmiset pienillä aivoillaan tajuakaan minua loukata yleensä. toki mua sanottiin tänään klonkuksi mutta niin sanoi lukiossa yläastelaisetkin. ei mitään uutta auringon alla.
iso lepsu mahani vain se löllyilee kun nauran. buddhakin nauraa mukana. mitä elämä oisi muuta kuin kärsimystä. siis buddhan viesti maailmalle kiteytettynä... älkää jääkö miettimään läskien kärsimystä. ettehän sitä mieti miten voitte edesauttaa jonkun paisumista kiusaamisellanne.

vittu kello yksi jo. enkö mä aloittanut kirjoittaa tunti sitten? vähänkö olen surkea kirjoittamaan. tai siis okei, käytän ehkä kuutta sormea..
no mutta unta sen on saatava pallonkin.
mieluiten kyllä voisi vähän sammua. että mä rakastan näitä avaruus analogioita. musta aukko vetää safkaa ja kuin äärettömyys minäkin vähän etäännyn koko ajan ja paisun big bangista lähtien, öö mikä se sana olikaan... siis kun avaruus.. ei kaareudun, vaan niinkuin laajenee... no siis kuitenkin, etäisyydet muuttuisi (ei välttämättä) suuremmiksi.. niin rasvapallerot minunkin kehossa tuntee olonsa niin yksinäisiksi että tarvisi vähän tihentyä... joo, kai se jokin musta aine on... tai sitten ei ole mokomalle aineelle nimeäkään vielä. juu.

ehkä meni ohi. olen vain 25v penska. rakastan avaruusjuttuja koska olen lukenut tiekuja vähän liikaakin. alle puolet elämästä nyt kuitenkin jo.. kun se laajeneminen kuulkaas..
1:01
on jae... tuota... no eiköhän ekoissa säkeissä täydy olla ne ekat säkeet. jumala loi ja taivas ja kuu... tiedättehän, vinkki siitä big bängistä. avaruus on niin laaja käsite. kuka keksi uskonnon..
jea jea simplify. käsitteet on niin kivoja. mmnnh
nuksimaan. aivot tarvii jo tästä yli-informaation tulvasta jonkin viimeisen rekluusion.

kirjoitin tänään poe alkuisen sanan... arvakkaa mikä se oli???? poeräreikä. hih hi. kandee tehdä muistiota kaikesta. kaikkeen liittyy kaikki ja lopulta... no, kitch. kirjoitetaax se noin? tarkoitan että paskaksi lopulta kaikki pistetään. pitäisi oikein miettiä mitä sillä meinataan. jätös. kasa. uuden alku ja juuri... kaikki kuona-aineet siinä ja kuitenkin se lannoittaa. ja syntyy pikku paskahärpäkkeita. siis kärpäkkeitä, eikun kärpäsiä... kylläpä kyrpä kun osaan kirjoittaa.
kaikki se mikä me tiedetään, on vain kielen rajaamaa. aivot ei halua näyttää mitä kaikkea ne pystyy.
ja kieli on tullut tanssista.
mutta kuka uskoo moista vessapaperiksi kelpaavaa tuotosta. aivojahan sillä vain rassataan.
ja meikätytön aivot, niitä on sen verran... no sille ei ole edes sanaa mitä mun aivoille on tehnyt lääkkeet ynnä muut ..kuntoutukset ja sellaiset. yhteiskunnan muottiin vaan ja jos edes katsoo oudosti jotakuta niin pistetään heti laitokseen... siellä sitten saavat tuijotella oudosti jos tykkää, vai mites.
ja mulla on vähän outo katse. oikein makuuhuone katse ja makuuhuone ääni joten miksei sitä olisi sitten suljetulla. siellä on sänky ja sieltä ei pääse pois, ihan kiva olla siellä silleen ei tarvinnut pannakaan ketään... aseksuaali kun olin... mutta joskus liika on liikaa ja pussailu tytönkin kanssa voi laittaa alulle sellaisen seksihirviön joka tiesin olevani... siis että jos joskus alan panemaan niin panen sitten kunnolla -tyyliin.. tiesin aina... mutta mitä näistä intuition hipuista. aina pitäisi ja pitäisi. kyllähän se lista lamauttaa. sitten pitää pistää manuaaliseksi. ei voi vain automaattisella vältellä kaikkea seksuaalisuutta koko elämää.
eilenkin olin vaipoissa... en kyllä tehnyt niissä mitään erityisemmin, kokeilin vain sellaisia ...tena juttuja.. mutta kyrvästäkö mä tiedän mistä sellaisia tilataan. ehkä minussa on jo kaikki kokeilunhalu, mutta toteutus on sitten taas niin, ei niin tipetitap.
tipetipetiptap. jos olette lukeneet mun lohikäärme/vaaka horoskoopin, niin siinä olen jokseenkin joka paikan taituri, (en siis esim. tekstisilppuri) ja jos työ ei ole ihan priimaa, niin siltikin olisi osattava partnerin hänen tuotoksiaan ihailevasti kehua. koska muuten... se on sit vain myrskynsilmä... sataa ropisee, salamoi... ja keskellä hetki auringonpaistetta. onks sillä väliä. en nyt jaksa miettiä mitä tarkoitan. ehkä jonkun perustavanlaatuisen tekstin olen kässännyt väärin tästä maailmasta ja siksi mun elämä on hevonpersettä. päin mennyt, siis... hitto kun vihaan pilkkuja.

nii. että taas meni vartti. kun päästelee pihalleen näitä juttuja työstää ja en halua edes tätä blogia enää ja jos google päättää tuhota mun koko google tilin sisältöineen kun mun kitujainen.com maksettu domaini päättyy niin ihan kyrvän hevosperseen sama. nättiä vieraskoreaa varmaan jos sitäkään saisi niiden mielestä olla.
mitä me ollaan. vain... sisältöä. ei meillä niinku väliä ole ja siitäkös joku hermostuu jos totuuden sanoisi...
kattokaa nyt kuinka vapisen. miten tällasta uskaltaa julkaista..

eat my shit. even though this ain't the Maids.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti