anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

2.4.14

Noi keksit huutaa: "Älä syö minua!"

Pelottavaa luettavaa. Äidinkielen ja kirjallisuuden käsikirja, siis... en ole noita asioita ajatellut kun en päässyt äikkää läpi, niin sen jälkeen. Muikussa olisi neloskurssi. En kyllä ole suunnitellut varsinaisesti kirjoittaa uudelleen kaikkia aineitani. Mukaanlukien äidinkieli, joten se on vähän jäänyt. Mitä nyt vuosi sitten luin vähän peruskielioppia. Olisi pitänyt kirjoittaa ruotsi, olisi ehkä saanut kompensoitua? Niin pienestä kiinni, näen melkein yhä unta että se olisi ollut mahdollista olla ylioppilas. Tai jos laskin väärin, minulla olisi i-- olla mahdollista... ääh. Alan nyt katsoa Carrieta. Jos vaikka iPhonelta katsoisi. Ei tule keskeytyksiä, kun sen voi ottaa mukaan parvekkeelle tai veskiin tai muuta.
Ostin kaupasta pikkuleipää (suklaacookeita) että saisin kahvin alas. Hyvinhän se sitten menikin. Sain kaksi keräilymerkkiä (puuttui 65snt joten ostin toisen tupakka-askin) joilla voi sitten jotakin miettiä ostavansa halvemmalla keittiötarviketta.
Ai niin mutta jos en ehdi katsoa, kun pitäisi kouluun mennä mutta sitä suuremmalla syyllä aloittaa heti. Ei hupia vitkastellutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti