anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

6.4.14

Nettikaupat on auki kauemmin mitä yleensä

Ilmeisesti olette lukeneet jo kaikki sadat (671) postaukseni tai ette jaksa lukea eli katsotte kuvat, joten miksei sitä taas jotain.
Luen Vilpittömästi sinun äänikirjaa Elisa kirjat sovelluksesta ja tein äsken tikka masalaa. Lisäsin purkin sisältöön vain pastakastiketta, kun ei ole sipuleita mädäntymässä enää, tai en ole pitänyt niitä. Riisiä laitoin myös. Söin yhden tyypin kanssa joka tuli tänne katsomaan mun televisiota. Ei kai sillä muuta tekemistä ole. Ja onhan mulla toi netflix ym 46 tuuman telkka.
Pitäisi tänään käydä lataamassa bussikortti.

Eka miein, että onkohan se joku lähikaupan tyyppi joka kommentoi, että mun ruokaostokset on niin kummallisia, että hauska nähdä ruokapostaus, mutta ei kai se sitä tarkoittanut.

Ostin nyt netanttilasta sisustusjuttuja parvekkeelle esim puumattoa ja tontun joka toimii aurinkoenergialla. Alkuperäisesti piti ostaa vain uusi silitysrauta, ja mummulta piti saada raha. Ei se mitään luvannut, mutta pyyntö oli että saanko. Ja se käski tilaamaan. Sitten mietin myös toista pimennysverhoa ja sitten tuli mukaan kengänkiillotus aine ja luumunvärinen hiussävyte...

Kaikki ihan selitettävissä. Kengät missä on britannian lippu on jotain nahkaa, ja mulla on korkokenkiä tms. Hiustyyliin ei ole koskaan tyytyväinen. Sanottiin jopa tuossa yhdessä dokumentissä seksistä, minkä ostin kirpparilta. Katsoin sitä vähän matkaa mutta kullit ja pillut alkoi kyllästyttää. Fallokset ja vulvat. Höm tulipa taas asiatekstiin sopivaa kieltä. not.

Instagramiin laitoin eilen kuvia. Ei sitä jaksa aina paljon kuvia katsoa. Toki enemmän tekee havaintoja ja päättelyä kuvasta. Mutta onhan kielikin täynnä mielikuvia. god bless kajsa.
Tuo katsoo jotain helvetin golf elokuvaa. -.- En edes kutsunut sitä tänne .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti