anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

10.4.14

Miksi sakset aina häviää?

Eron huomaa kyllä. Nyt toimii netti kodin ulkopuolellakin .
Mulla on kyllä rahaa enää vain alle satasen.
Kävelin eilen 8,5km. Jalanpohjat oli tänään aamulla vähän tööt.
Tarvisi silti käydä kaupassa. Ruokaan saa kyllä uppoamaan rahaa. Varsinkin menee jos polttaa, niin turhaan rahaa koko ajan ilmaan savuna.
En sit päässyt kuin vasta ysiltä ylös sängystä... nukuin alle kahdeksan tuntia. Olisin soittanut että olen menossa syömään tuonne yhteen paikkaan, mutta numerot oli kaikki veks >_<
Ja aikaahan tässä saa myös uppoamaan tekemättä mitään. Asentamalla instagramit, skypen ja radion.

Voisi soittaa mummulle mitä mieltä se on. En ole löytänyt mun saksia sen jälkeen kun se kävi täällä. Ja sit se suihkepullo jos se löytäisi sellaisen mulle jostain, en mä tiedä.. soitin ja se oli mahataudissa x( ääh, koskas sitä taas pääsisi vaaria katsomaan?
On minulla kyllä vähän puhelinnumeroita sitten toisaalta mitä vaihtaa uuteen puhelimeen. Perheen nyt laitoin eka ja näitä mielenterveys juttuja tarvisi laittaa, joitain kavereita kenties... mainostekstareita nyt tulee.

Sellainen hauska juttu että mun isä ja äitipuoli luuli joskus että olin varastanut niiden sakset. Ehkä otin ne mukaan jollekin reissulle missä oltiin yhdessä niiden kanssa, mutta paljoa en muista mitä niille olisi käynyt. Oma vikansa varmaan.
Aika paksua kyllä syyttää jotain just ja just kouluikäistä varastamisesta niinkin pienestä jutusta kuin sakset.

Todistaa kyllä taas miten paljon minusta välitetään.

Hohhoijaa. Tulisi nyt edes lämmintä. Sulattaisi vähän pois näitä ajatuksia tästä päältä ja pääsisi rankkaan intohimoon :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti