anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

7.4.14

magiankin perustana on vain tylsää oppia fysiikan laeista ja muuta silmänkääntölumetta tai kokemusperäistä tuuria

On mulla todistajakin, että heitin tupakan maahan ja se jäi hylsy pystyyn palamaan siihen asvaltille. Kuva olisi kannattanut ottaa. Magiaa on minulla. Kai ton voisi recreatoida eli luoda tapahtuman uudestaan lavastamalla se. Ei mua kyllä erityisemmin kiinnosta vaikka omaisinkin jotakin voimia :D epätodennäköisyys on sen verran tuuleen kusemista että huhhu.

Okei, tänään oli hommaa paljon aamupäivästä. Sain aikaiseksi mun lapun seinään missä luvataan englannin kurssia pitää halukkaille. Ja sitten pikkusyde tuli mopoautonsa kanssa siihen ja vietiin mun hernetuoli Koulukatu 13D:hen. Kaikki puolitutut siinä tupakkatauolla just ja yksi ryhmänvetäjäkin katsoi mun siskoa ja mua vähän tuiman pitkään keskittyneesti jotain en mä tiedä... heiluttelin ja huusin vastaan kenen kyydillä sitä mennään. Sit se hukkasi pysäköintikortin Anttilan parkissa ja mitä vielä? No heitti mut kotiin sen hankalan paketin kanssa. Käskin sen ulos autosta halattavaksi ja kerroin, että se on tärkeä. Kun sen kanssa harvoin tulee juteltua ja meiltä luisti se keskustelu.

Naama loistaa nyt.
Mitähän sitä voisi. Vähän tutkia mitä opettaa oikein noille englannista. Modaaliverbejä vai epäsäännöllisiä verbejä vai kenties lausumista tai etsinkö jostain lisää kuunteluita. En mä kuitenkaan ala merkkaa mitään kirjoitusvirheitä papereista...tai oishan mulla toi grammarly millä voisi punakynää vetää, mutta enhän mä sit itse tekisi koko juttua. Huomaan kyllä kirjoitusvirheen jos kirjassa on yksi ainut, niin noin 10sek kun selaan sen... taas yhtä maagista juttua. Joskus mulla on taikanäpit? Mutta jos kirjaston kirjoissa on lyijykynällä tehtyjä kirjoitusvirhe korjauksia, niin ei ne oikein oo.

Mutta hei, mä kuolisin jos mun pikkusisko alkaisi polttaa. Siksi mua kai hävettääkin nyt niin ihan vitusti että mä poltan muina miehinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti