anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, huhtikuuta 28, 2014

kysyvälle vastataan

Sain uuden kelakortin :/ tänään sanottiinkin, että se vanhenee... mutta ei vanhene enää :/

Pelottaa, että mun täytyy aloittaa ihan alkeita niille nuorille. Mutta kyllä sekin onnistuu. Ajattelin kärrätä mun enkunkielisiä kirjoja sinne. Jos ne sanoo, ettei tarvi, niin vien vain sanakirjoja ja matkaoppaita.

Muutama eka viikko pitäisi olla helppoa. 1 tunnilla keskustellaan itsestämme hieman. 2 kerralla kiertoajelu lontooseen 3. kuuntelua 4-5 sanavarastoa, valokuvista keskustelua jne keskustelua. jos ne ei osaa enkkua, mun tarvitsee olla siellä se joka puhuu. Olenhan 80% täydellisesti enkkua osaava ja ei mun ääntämyksessäkään ole vikaa. Ja kenen muun tarvitsee osata kielioppia paitsi opettajan ,jota minä, en ole...

hitto kun kutiaa silmät. olen aivastellut koko päivän ja pieni niiskutus koko ajan. raivo.
pitäisi kai jotakin allergiajuttua hankkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti